emisiuni

EXPAT LIFE

Joi
19:00 - 20:00

Emisiunea EXPAT LIFE la Radio Guerrilla are în vedere introducerea către publicul larg a personalităților din comunitățile internaționale cu reședință în București, pentru a discuta cu acestea despre experiența lor ca expați în România. În plus, vor fi intervievați și lideri și persoane influente pentru a înțelege cum văd ei beneficiile sau problemele, dacă este cazul, create de acest aflux al străinilor pe meleagurile țării.

EXPAT LIFE este prima emisiune radiofonică săptămânală, în limba engleză, produsă de expați pentru expați  din România. Gazda emisiunii este Steve Allison (Makem).

Invitații vor oferi ascultătorilor informații despre educația lor, anii din copilărie și adolescență și parcursul lor profesional care a rezultat în stabilirea lor finală în România. În ceea ce îi privește pe invitații cu naționalitate română, ei vor oferi punctul lor de vedere și vor povesti despre experiențele lor de business sau travel în afara granițelor.

Podcasturi

Expat Life - 11.04.2024
Expat Life - 04.04.2024
Expat Life - 28.03.2024
Expat Life - 21.03.2024
Expat Life - 14.03.2024
Expat Life - 07.03.2024
Expat Life - 29.02.2024
Expat Life - 22.02.2024
Expat Life - 15.02.2024
Expat Life - 08.02.2024
10 comentarii
    COJOCARU

    Buna seara ,
    ascult acum discutia cu un domn cu rude in Gabon ,sper ca nu gresesc ,discutia fiind in engleza nu pot sa inteleg chiar tot ,dar referitor la faptul ca Romania nu are o traditie privind ciocolata este gresit:singura fabrica de ciocolata Kandia din Timisoara afost pur si simplu preluata de branduri romanesti fara traditie si care au distrus calitatea .La ceasta fabrica se facea si ciocolata prin metode manuale de foarte inalta calitate si daca ar mai exista aceasta fabrica ar fi ajuns la calitatea brandului belgian Leonida’s.Imi pare rau ca noi romanii picam tot in afara liniei .Succes

    Gabriela

    Pe cand si podcasturi? Nu am reusit sa ascult emisiunea de astazi-bruiaj de la copil-dar ce am reusit sa aud era interesant tare. Ah, si sa nu-mi raspundeti cu reluarea de week-end va rog. 😀

    Multumesc,

    Gabriela

    Rares

    Buna ziua, as vrea tare mult sa ascult inregistrarea cu Dr. Andrew Taylor de ieri, 21.11.2019 de la Expat Life pentru ca nu am putut sa o ascult live. Cand este reluarea sau se poate face podcast pe mixcloud cu ea?
    Multumesc mult,
    Rares.

    Tudor Seicarescu

    I love this show and I will talk about it to all my friends at the Expat Meetup.

    Mihăilescu Doina

    Vă mulțumesc mult pentru acest minunat dialog. Felicitări guerrillaradio !!! Respect Steve.

    pELo

    Top-shelf Brum edition (21/04/22)!!
    Funny and educational. Not to mention enjoyable. 🙂
    Dave, Steve… Well done, babs, keep right on! :}
    Outstanding exit via Genesis, Makem!
    Bottoms up!!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Joi
19:00 - 20:00