COMPANION
Sos. Mihai Bravu, Nr. 199A, Bucuresti

COMPANION
Sos. Mihai Bravu, Nr. 199A, Bucuresti
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


La Companion painea si produsele de patiserie sunt coapte cu pasiune si placere de catre o echipa ce isi doreste sa raspandeasca dragostea pentru gusturile rafinate. Dar nu uitam nici de traditii, ci le folosim cu drag, astfel reusind sa continuam obiceiul stravechi de a imparti painea cu voi, devenind "companioni".
Termenul "companion", ce vine din latina (com+ panis) si literalmente se traduce ca "cel cu care imparti painea" este in continuare o filosofie simpla, pe care brutaria noastra o respecta cu strictete -- aceea de a imparti bucatele cu cei dragi, de a crea prietenie si generozitate.
Suntem inspirati sa pregatim cele mai delicioase produse, folosind tehnici artizanale si ingrediente proaspete, asigurandu-ne ca painea coapta in cuptorul cu lemne respecta valorile noastre.
In fiecare dimineata folosim ingrediente bine alese pentru ca voi sa aveti pe masa o paine bine plamadita, cu maia, sare si apa plata. Astfel ca daca treceti pe la noi, rafturile vor fi mereu intestate cu produse de patiserie, placinte delicioase si o varietate de bunatati din toate colturile lumii.
In plus, daca va prinde dorul de camara bunicii, va imbiem sa gustati din bunatatile de la bacanie; de la borcane cu zacusca, muraturi, dulceturi, siropuri, miere, pana la branzeturi, fructe, legume si produse din carne.
Va asteptam cu cuptoarele bine incinse!