COMPANION
Sos. Mihai Bravu, Nr. 199A, Bucuresti

COMPANION
Sos. Mihai Bravu, Nr. 199A, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


La Companion painea si produsele de patiserie sunt coapte cu pasiune si placere de catre o echipa ce isi doreste sa raspandeasca dragostea pentru gusturile rafinate. Dar nu uitam nici de traditii, ci le folosim cu drag, astfel reusind sa continuam obiceiul stravechi de a imparti painea cu voi, devenind "companioni".
Termenul "companion", ce vine din latina (com+ panis) si literalmente se traduce ca "cel cu care imparti painea" este in continuare o filosofie simpla, pe care brutaria noastra o respecta cu strictete -- aceea de a imparti bucatele cu cei dragi, de a crea prietenie si generozitate.
Suntem inspirati sa pregatim cele mai delicioase produse, folosind tehnici artizanale si ingrediente proaspete, asigurandu-ne ca painea coapta in cuptorul cu lemne respecta valorile noastre.
In fiecare dimineata folosim ingrediente bine alese pentru ca voi sa aveti pe masa o paine bine plamadita, cu maia, sare si apa plata. Astfel ca daca treceti pe la noi, rafturile vor fi mereu intestate cu produse de patiserie, placinte delicioase si o varietate de bunatati din toate colturile lumii.
In plus, daca va prinde dorul de camara bunicii, va imbiem sa gustati din bunatatile de la bacanie; de la borcane cu zacusca, muraturi, dulceturi, siropuri, miere, pana la branzeturi, fructe, legume si produse din carne.
Va asteptam cu cuptoarele bine incinse!