2CHEFS

2CHEFS
Explorează lumea gusturilor 2Chefs! Fie că vreți un prânz rapid și delicios la birou sau vreți să vă bucurați de o cină delicioasă în familie preparatele 2Chefs sunt întotdeauna o alegere apetisantă. În bucătăria 2Chefs preparatele tradiționale sunt elevate, căpătând noi forme și texturi, trimițând papilele gustative într-o călătorie din Europa până în Asia.
Lasă șorțul în bucătarie și bucură-te de o masă savuroasă în familie!
2Chefs a fost creat din dorința de a schimba modul în care este privită gastronomia tradițională, de aceea, cei doi chefs, Nico Lontras și Johnny Șușală pun bazele unui restaurant unde preparatele românești sunt reinventate.
Printre mâncărurile romanești cu tente moderne prezentate de 2Chefs se numără: salata de vinete, salata de icre, fasolea bătută, ciorba rădăuțeană cu piept de pui, ciorba de burtă, sarmalele de porc în foi de varză murată, papanașii, etc.
În aprilie 2019, 2Chefs a adăugat în lista de servicii catering-ul cu gust și stil pentru petreceri private și evenimente corporate. Divizia de catering a 2Chefs vine ca un răspuns la nevoile clienților de a aduce delectare evenimentelor lor și de asemenea de a-și arăta gratitudinea față de colaboratori într-un mod savuros și unic. De la un mic-dejun special, gustări pentru conferințe și prânzuri pentru angajați, până la petreceri corporative, lansări de produse și evenimente culturale, serviciile 2Chefs sunt impecabile, mâncarea este proaspătă, gustoasă și ieșită din tipare.