FRESHFUL BY EMAG
20 pareri

FRESHFUL BY EMAG
20 parere

AVANPOST SPECIAL 5% - Cashback maxim 20 Ron.

Toate cumpărăturile tale de zi cu zi, comandate ușor și livrate rapid – pentru că viața ar trebui să fie Freshful!

Primul supermarket online independent din România, Freshful îți propune un nou mod – mai simplu, mai rapid, mai inteligent – de a-ți face cumpărăturile zilnice, pentru ca tu să te bucuri mai mult de momentele care contează cu adevărat.

La Freshful găsești una dintre cele mai variate game de produse proaspete, bunătăți artizanale și tradiționale, de la producători locali, brutărie artizanală, produse ECO, gourmet și specialități de peste mări și țări, o gamă completă de produse de strictă necesitate și multe altele, livrate rapid și în deplină siguranță până la ușa clientului, cu mașini cu temperatură controlată.

20 pareri

5
6
4
1
1
13
Andreea Petre
01 Sep 2023
Dezamăgire totală pe partea de cashback. De serviciile Freshful sunt multumita. Pentru Freshful și pentru Lifebox făcusem cardul. La Freshful au redus cashbackul la jumătate. Pentru Lifebox au scos total. În ritmul asta, voi renunța la card.
Andrei avr
27 Jul 2023
Au modificat oferta pana nu a mai fost atractiva, ma consider pacalit, pt ei am facut cardul
Andrei R
30 Jun 2023
La 1 din 3 comenzi se intampla sa nu aiba ceva pe stoc. In aceasta situatie sistemul returneaza automat pe card suma initiala si retrage din nou suma corespunzatoare produselor ramase. Cand se intampla aceasta reversare, sistemul retrage automat si cashback-ul aferent comenzii ca si cand ai fi anulat comanda, dar cand iti retrage din nou suma, care este cu cativa lei mai mica, nu iti mai ofera nici un cashback. Singura solutie sa primesti acel cashback inapoi este sa pierzi vremea intr-un ping-pong de emailuri cu cineva de la Librabank care sa verifice manual tranzactiile. Evident trebuie sa ii comunici numarul de tranzactie, suma, data, ora si sa explici de fiecare data situatia, etc... Procesul este foarte anevoios si poate dura pana la o saptamana. Am patit asta de cel putin 10 ori pana acum si din cauza asta voi oferi rating minim. De plafonul de 20 lei si de reducerea de la 10% la 5% nu mai zic nimic... Folosesc Libra exclusiv pentru Freshful si cel mai probabil voi inchide contul, mai ales din cauza primei probleme mentionate care nu s-a rezolvat, cu toate ca a fost sesizata de foarte mult timp.
cosmin
20 Jun 2023
dupa ce ca au preturi mai mari ca la shop&go…
Razvan Oproiu
11 Jun 2023
Freshful era o alternativa buna la cumparaturile saptamanale. Dar acum.fara oferta de cashback de la Libra...nu stiu ce sa zic...preturile la Freshful sunt usor mai mari decat in hypermarketuri. asta e..limitam consumul si ne intoarvem la cumparaturile in persoana
Ionut Sburlis
06 Jun 2023
Mda, nu inteleg nici eu, 5% si maximum 20 de lei. In medie comenzile sunt de 200 de lei, asta insemana 10 lei discount, in condițiile in care livrarea e 15 lei mai lasi si 5 lei bacșiș... Mai bine scos de tot, e cam degeaba in conditiile astea. Într adevăr si au facut reclama prin voi si acum...
M
05 Jun 2023
Jeg. 10% cashback o pacaleala.
Ursu Paul-Victor
04 Jun 2023
Hai ca usor usor dispare si asta de tot. Ce gluma proasta a fost campania asta. Destepti astia de la FF. Au stiut sa isi faca reclama pe spatele vostru sa se promoveze si acum ...te pup pa pa...5% si urmeaza nema 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mihai
31 May 2023
Pentru ca exista limita this sucks. Reclama cu 10% a fost clar fake si mega clar “avanposturile” smekere dicteaza termenii. Alooo!!! mai bine spuneti ceva de genul: 20% pe bune la afaceri mici decat conditii de rahat la astia main-stream.
Dan Mărgineanu
15 Feb 2023
Ce nemulțumit este romanul! Zici ca va ia cineva aia 20 se RON, nu vi da! Împărțiți comenzile in câteva de 200 dacă tot aveți bani mulți .
raluca oana soare
09 Feb 2023
Pacat ca fix la Freshful, unde toata lumea comanda, a fost pusa aceasta limita de 20 RON maxim.
Răzvan Bârsu
24 Jan 2023
Devine și cardul ăsta un fel de ING Bazar? 10%, dar maxim 20 de lei, dar doar pentru cumpărăturile făcute joi, când pică dată pară și lună plină? Ori e 10%, ori mai bine scoateți Freshful din Avanposturi.
Adrian Roman
24 Jan 2023
10% sau nimic… eu nu mai comand.
Bogdan
22 Jan 2023
Asa este. Au limitat la 20 de lei. Pai nu era 10% instant inapoi ? 20 de lei nu reprezinta nici 5% dintr-un cos de cumparaturi saptamanal pentru o familie. Dezamagit … . Nu mi se mai pare a fi un avanpost in acest caz. Ar trebui scos.
Adrian
20 Jan 2023
Brusc au limitat cashback-ul la maxim 20 de lei, dar am aflat asta dupa plata comenzii cu cardul la curier. Daca as fi platit in app as fi observat la timp pt a anula comanda di a o imparti in mai multe comenzi separate de pana in 200 lei :)
Morozan Gabriela
18 Jan 2023
Este excelent Freshful dar incepe sa o ia pe urmele Tazz: limite si conditii la acordarea cashback-ului; ceea ce nu prea e ok. Mi-am facut cardul Avanpost tocmai pentru beneficiile oferite la avanposturi dar incet,incet incep sa cam dispara beneficiile si avantajele. Not cool!
Mihai Teodorescu
31 Aug 2022
Excelent cumulat cu cei 20%
Mihai A
24 Aug 2022
Cumulat cu alte reduceri pe Freshful si la comenzi de peste 200 lei e best-buy, reducerile sunt simtitoare.
Claudiu
23 Apr 2022
Servicii excelente, livrare prompta
Horia Popescu
17 Apr 2022
Excelent! Produsele sunt foarte bune si scapi de nebunia din magazinele clasice.