LA ROMANA DAL 1947- CALEA VICTORIEI
Calea Victoriei, Nr. 103-105, Bucuresti

LA ROMANA DAL 1947- CALEA VICTORIEI
Calea Victoriei, Nr. 103-105, Bucuresti
Bucură-te de gustul vacanțelor în Italia. Savurează o înghețată artizanală autentică! Cu peste 70 de ani de tradiție, La Romana dal 1947, una dintre cele mai iubite gelaterii din lume, este acum în România.
Deserturile La Romana sunt create zilnic în laboratorul propriu al fiecărui punct de vânzare din ingrediente naturale de înaltă calitate: lapte, ouă și unt din ferme ecologice locale, frișcă artizanală, fructe proaspete, gemuri naturale certificate organic, semințe și fructe uscate aduse din Italia.
Pentru a asigura prospețimea, calitatea și cremozitatea înghețatei, fiecare sortiment este produs în cantități mici, astfel încât durata medie în cuvă să nu depășească trei ore.
Primul salon de înghețată La Romana s-a născut în centrul istoric al orașului Rimini, în anul 1947, primind numele fiicei fondatorului, Romana. Afacerea a fost preluată câțiva ani mai târziu de maestrul gelatier Vito Zucchi, ai cărui fii, Massimiliano și Ivano, administează în prezent afacerea păstrând valorile pe care aceasta a fost construită: tradiție, cercetare, inovație și emoție.