SWEET SOPHIE
Str. Popa Nan, Nr.22, Bucuresti

SWEET SOPHIE
Str. Popa Nan, Nr.22, Bucuresti
Din dorinta de a aduce un plus de valoare si de a transmite emotie evenimentelor unice si ideale din viata oamenilor, dorim sa oferim torturi si prajituri moderne si personalizate, folosind ingrediente naturale si alese cu grija.
Punem accentul pe atentia la detalii, pe compozitii si decoruri premium, dar si pe un continut scazut de zahar, astfel incat sa predomine aromele si texturile delicate.
Atelierul produce torturi si prajituri proaspete, realizate doar la comanda, pentru evenimente private si corporate, printre care: Exotic Delight Cake, Carrot Cake, Milk Chocolate Berry Dream, Salty Caramel Chocolate.
Ne adaptam tuturor cerintelor si ne propunem sa evoluam constant si cu rabdare si creativitate, sa oferim produse naturale si atractive de fiecare data.
Pentru ca ii încântăm și pe copii cu torturile noastre, iubim cand primim imaginile de la părinți, transmitand bucuria pura a micutilor atunci cand vad tortul cu personajele lor preferate. Iar asta ne bucura si ne accentueaza dorinta sa facem mereu mai frumos, mai sanatos si delicios.