SWEETOLOGY VICTORIEI
Calea Victoriei, Nr. 222, Bucuresti

SWEETOLOGY VICTORIEI
Calea Victoriei, Nr. 222, Bucuresti

Discountul de 10% se aplica doar in locatii.

Cheesecake si inghetata artizanala (gelato), produse zilnic in laboratorul propriu din locatie, folosind exclusiv ingrediente naturale de baza: fructe proaspete, ciocolata, paste de fistic sau alune 100%, lapte si frisca din lapte de la producatori renumiti. Nu folosim arome, conservanti sau coloranti. Produsele noastre sunt mereu proaspete.
Gelato, spre deosebire de inghetata de larg consum, este mai densa si mai cremoasa, si se serveste la o temperatura mai apropiata de 0°C. Papilele gustative sunt mai putin "amortite" si aceasta este explicatia pentru care aroma ingredientului de baza, fie el ciocolata sau fruct, se simte distinct si puternic fara a avea nevoie de alti adjuvanti. Folosim o cantitate minima de zahar, de diferite tipuri, pentru a nu acoperi gustul de baza si pentru a pastra subtilitatile aromelor acestuia.
Cunoasterea artei prepararii gelato ne permite sa exploram gusturi neobisnuite poate pentru consumatorul roman, depasind sfera gusturilor clasice cu care ne-am obisnuit. Astfel am incercat gelato pe baza de bauturi alcoolice (vin fiert, gin tonic, Aperol Spritz, Mojito) sau ingrediente culinare surprinzatoare: avocado cu nachos, branza cu mucegai, parmezan si altele. Chiar reteta proprie Sweetology este o combinatie de suc de grapefruit roz si Aperol, cremoasa si cu gust specific fresh-amarui, fara lapte – deci potrivita si pentru consumatorii vegani sau in perioadele de post.
Prajiturile cheesecake urmeaza acelasi principiu al puritatii ingredientelor, in abordari diferite atat ca reteta – avem pe langa varianta clasica New York, si ciocolata, alune, fistic, vanilie si zmeura, lime si bezea, mango sau tiramisu. Urmarim un echilibru intre intensitatea gustului, cum este cel de ciocolata neagra sau cel de fistic, si textura light si refreshing a retei de lime cu bezea, pentru a satisface variatele gusturi ale clientilor nostri.
Din laboratorul nostru, aprovizionam atat magazinele proprii din Calea Victoriei 122 si Calea Victoriei 222 cat si o serie de restaurante renumite din Bucuresti. Am fost invitati la evenimente, atat corporate cat si private (nunta, botez), le multumim clientilor nostri fideli si le promitem ca nu ii vom dezamagi pe viitor.