CALIF MILITARI
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 12, Bucuresti

CALIF MILITARI
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 12, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Calif Militari este un fast-food cu o atmosferă fermecătoare și o pasiune autentică pentru bucătăria orientală. Situat în inima cartierului Militari, București, acest loc unic te întâmpină cu o locație organizată în stilul tradițional, amintind de o autentică grădină orientală.
Meniul oferit la Calif Militari este o adevărată explozie de arome și atractivitate vizuală. Aici vei putea savura preparate delicioase precum faimosul nostru dil, kebabul, dar si specialitatile veggie cu hummus si falafel
Personalul prietenos și bine instruit se asigură că fiecare client se simte special și își găsește mâncarea preferată. Ingredientele proaspete și de cea mai bună calitate sunt utilizate în prepararea fiecărui fel de mâncare, iar bucatele sunt servite într-un mod atrăgător și elegant.
Calif Militari este locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de o experiență culinară autentică într-un fast-food. Cu mâncarea sa delicioasă și un ambient plăcut, acesta este destinația perfectă pentru cei pasionați de cultura și gastronomia orientală.