DESCHIS GASTROBAR
Splaiul Unirii, Nr. 160, Bucuresti
3 pareri

DESCHIS GASTROBAR
Splaiul Unirii, Nr. 160, Bucuresti
3 parere
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


Situat pe acoperișul Fabricii de Bumbac vara si la interior iarna (Splaiul Unirii 160), pe malul Dâmboviței, DESCHIS Gastrobar adună sub cerul liber comunitatea de oameni activi-creativi. Propunere unică în mijlocul orașului: cele mai frumoase apusuri, băuturi proaspete și atent pregătite și mâncare urbană, preparată cu bucurie. Apusurile nu pot fi livrate acasă, dar mâncarea și băuturile, da - pe foodpanda și bolt food.

Spațiul este generos, distanțarea socială respectată (e spațiu berechet), locul e kids & pets-friendly.

3 pareri

3
1
1
1
1
Boiangiu Catalina
30 Jan 2022
Este un restaurant dragut, dar nu are prea multe variante in meniu la capitolul mancare: 2 burger-i, 3 tipuri de paste, 3 salate, 3 deserturi si preturi cam mari. Am comandat supă de ceapă, care n-a fost tocmai grozavă, un burger, care n-a fost wow si un deserțel(ceva mai interesant) din dovleac crud cu scorțișoară si frișcă. Mă așteptam la ceva mai gustos. That's it! Cam 3 stele din 5. 🤷🏼‍♀️
AVANPOST RADIO GUERRILLA
21 Sep 2020
Bună Paul, Ne cerem scuze pentru situația neplăcută, te asigurăm că beneficiezi de discountul de 10% în toate Avanposturile listate în aplicație. Este posibil să fi fost o eroare tehnică, tocmai de aceea, pentru a remedia situația te rugăm să ne trimiți un e-mail la avanpost@guerrillaradio.ro Mulțumim!
Paul Calin
21 Sep 2020
Am platit cu cardul Guerrilla dar nu am beneficiat de reducerea de 10%! Este sau nu avanpost această locație?