DESCHIS GASTROBAR
Splaiul Unirii, Nr. 160, Bucuresti
3 pareri

DESCHIS GASTROBAR
Splaiul Unirii, Nr. 160, Bucuresti
3 parere
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Situat pe acoperișul Fabricii de Bumbac vara si la interior iarna (Splaiul Unirii 160), pe malul Dâmboviței, DESCHIS Gastrobar adună sub cerul liber comunitatea de oameni activi-creativi. Propunere unică în mijlocul orașului: cele mai frumoase apusuri, băuturi proaspete și atent pregătite și mâncare urbană, preparată cu bucurie. Apusurile nu pot fi livrate acasă, dar mâncarea și băuturile, da - pe foodpanda și bolt food.

Spațiul este generos, distanțarea socială respectată (e spațiu berechet), locul e kids & pets-friendly.

3 pareri

3
1
1
1
1
Boiangiu Catalina
30 Jan 2022
Este un restaurant dragut, dar nu are prea multe variante in meniu la capitolul mancare: 2 burger-i, 3 tipuri de paste, 3 salate, 3 deserturi si preturi cam mari. Am comandat supă de ceapă, care n-a fost tocmai grozavă, un burger, care n-a fost wow si un deserțel(ceva mai interesant) din dovleac crud cu scorțișoară si frișcă. Mă așteptam la ceva mai gustos. That's it! Cam 3 stele din 5. 🤷🏼‍♀️
AVANPOST RADIO GUERRILLA
21 Sep 2020
Bună Paul, Ne cerem scuze pentru situația neplăcută, te asigurăm că beneficiezi de discountul de 10% în toate Avanposturile listate în aplicație. Este posibil să fi fost o eroare tehnică, tocmai de aceea, pentru a remedia situația te rugăm să ne trimiți un e-mail la avanpost@guerrillaradio.ro Mulțumim!
Paul Calin
21 Sep 2020
Am platit cu cardul Guerrilla dar nu am beneficiat de reducerea de 10%! Este sau nu avanpost această locație?