EDO SUSHI
Str. Știrbei Vodă, Nr. 84A, Bucuresti
1 parere

EDO SUSHI
Str. Știrbei Vodă, Nr. 84A, Bucuresti
1 parere
Edo Sushi este un concept de restaurant unde traditia si inovatia se imbina armonios, pentru a crea experiente culinare de neuitat. Atmosfera intima a locatiei, atentia la detalii, meniul realizat pentru a oferi o calatorie inedita in bucataria japoneza sunt completate de o colectie de bauturi cu specific japonez, atent selectionate si cele mai multe premiate (ceaiuri, bere artizanala, sake, ume, umeshu, whisky japonez)
Cu un design original ce poarta semnatura Lama Arhitectura, Edo Restaurant & Garden este locul in care se imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale prelucrate dupa tehnici japoneze, oferind sentimentul de spatiu deschis si armonios.
Aici puteti incerca atat popularul nostru meniu sushi, conceput pentru ca fiecare client sa poata savura o gama cat mai variata de sortimente cat si alte preparate ale bucatariei calde japoneze.
In timpul verii, va intampinam cu aceasi voie buna in Gradina EDO, o oaza de liniste in mijlocul orasului agitat, ce are o capacitate de 70 locuri si este realizata prin tehnica Shou Sugi Ban. Aici puteti petrece seri de neuitat alaturide cei dragi.

1 parere

5
1
Razvan Stancu
03 Mar 2021
Excelent