FOOM BY NEMȚEANA
Str. Alexandru Lăpușneanu, Nr. 3, Iasi

FOOM BY NEMȚEANA
Str. Alexandru Lăpușneanu, Nr. 3, Iasi
Foom by Nemțeana s-a născut din pasiunea pentru gătitul low and slow, a tot ce înseamnă coaste, brisket și a ce putem numi un BBQ adevărat, fără de care nu am fi putut savura berea artizanală Nemțeana. Două idei, o prietenie de ani buni și iată-ne la Foom by Nemțeana!
O poveste de familie și pasiune pentru bucătărie // Family owened
Pentru că am vorbit de prietenie, conceptul Foom a fost gândit într-o seara, cu ceva ani în urmă dintr-o simplă discuție între Ștef (Ștefăniță Costin) - pasionat de bucătărie și Leo (Leonard Mihoc) - fondatorul brandului autohton de bere Nemțeana. O discuție despre pasiunea lor comună pentru gastronomie și dorința de a crea un loc unde oamenii se simt ca acasă. Cu o experiență anterioară în domeniul restaurantelor și o pasiune împărtășită pentru gătit, cei doi au decis să creeze un spațiu în care mâncarea este mai mult decât o necesitate - este o experiență autentică, unică în Iași. Au pus la cale o berărie contemporană, fast-casual, cu meniu barbecue low and slow, stropit cu bere artizanală de la cei mai pricepuți berari.
Unde este situată locația // Craft Beer // Ambianță Prietenoasă
În inima Iașului, în kilometrul 0 al orașului, se află una din cele mai mari berării din Iași, cu 180 de locuri înăuntru și o curte interioară generoasă.
O vizită la Foom by Nemțeana nu este completă fără a încerca berea artizanală, furnizată de Berea Nemțeana. O gamă variată de craft beer-uri completează perfect meniul, oferind o experiență gastronomică completă. Atmosfera locului este prietenoasă și deschisă, fiind locul ideal pentru întâlniri cu prietenii sau petreceri în familie.
Low and Slow // Maestrul BBQ-ului în inima Iașului // Km 0 - Gustul autentic al ingredientelor locale
Foom by Nemțeana se remarcă prin gătitul "low and slow", fiind singurii din Iași specializați în barbecue. Cu preparate delicioase, cum ar fi brisket-ul fraged, coastele de porc și cele de vită, Foom aduce laolaltă tradiția și inovația în arta BBQ-ului. Arome și texturi care încântă simțurile. E musai să adaugi pe lista ta de localuri și o vizită la Foom pentru a încerca specialitățile, pe lângă cele menționate mai sus și cârnații, tacos, ramen, murături și sosuri din producție proprie.
Foom by Nemțeana este mândru să sprijine comunitatea locală, iar acest angajament se reflectă în utilizarea exclusivă a ingredientelor provenite de la producătorii din zonă. Fiecare ingredient este selectat cu grijă, contribuind la unicitatea și prospețimea preparatelor. Această abordare "km 0" nu numai că susține economia locală, dar adaugă și o notă de autenticitate fiecărui preparat.

Totul Este Făcut "Made in House"
La Foom by Nemțeana, calitatea primează, iar acest lucru se reflectă în fiecare detaliu. Majoritatea ingredientelor ce completează mâncărurile de top, cum ar fi sosurile delicioase, chiflele proaspete și chiar cârnații sunt "made in house".
O rețetă de succes construită cu pasiune și dedicare!
Foom by Nemțeana nu este doar un local - este o rețetă de succes construită cu pasiune și dedicare pentru arta culinară. În fiecare preparat se regăsește o poveste, iar atmosfera primitoare face ca fiecare vizită să fie o experiență memorabilă.