LOCAL BY KRUD
Strada Sfântul Andrei, Nr. 33, Iasi

LOCAL BY KRUD
Strada Sfântul Andrei, Nr. 33, Iasi
Din ferma, pe masa ta
Local este un concept de fast-casual dining, fundamentat pe experiența de 5 ani în industria ospitalității a 3 antreprenori ieșeni. Este un concept derivat al restaurantului Krud, spațiul care a confirmat deja abordarea noastră asupra mâncării ca experiență completă.

Integrează principiile meselor pregătite pe loc, de la zero, cu valoare nutritivă ridicată, în raport cu o abordare responsabilă față de consum și risipa alimentară.

Focusul bucătăriei noastre este pe aportul calitativ. Carnea angus, ingredientul de bază al preparatelor Local, provine exclusiv dintr-o fermă românească. De altfel, toți furnizorii noștri de ingrediente proaspete sunt fermieri locali racordați la valorile pe care le susținem: respect pentru client, produs și natură.

Gatim pe loc, cu produse locale
Ne dorim sa iti oferim o experienta memorabila la fiecare masa. Arome autentice si echilibrate pe care sa le savurezi intru totul. O pauza de care ai nevoie, dar conectata la ritmul alert al zilei.

Suntem orientati catre a sustine fermierii romani si a contribui la cresterea economiei locale intr-un mod sustenabil. Ne alegem cu grija furnizorii si ne asiguram ca intreg circuitul corespunde standardelor alimentare in vigoare.