SARDIN
Bd. Mircea Vodă, Nr. 39H, Bucuresti

SARDIN
Bd. Mircea Vodă, Nr. 39H, Bucuresti
Pasiunea pentru gastronomie ne-a determinat sa cream Sardin, un restaurant cu aer mediteranean si bucatarie responsabila, un loc in care impartasim cu clientii nostrii gustul mancarii autentice si dragostea pentru vin.
Calitate si Originalitate.
Uniunea dintre gust, poveste, muzica si decoruri transforma consumul de vin si mancare intr-o experienta senzoriala memorabila. Gatim cu pasiune farfurii alese din bucataria italiana autentica si iti incoronam serbarea cu preparate unice. Folosim ingrediente artizanale de calitate superioara care pun in valoare micii producatori și artizanii locali si dau gust autentic preparatelor cu specific italian pe care le promovam in restaurantul nostru.
Sezonalitate si prospetime.
Fiecare preparat este gatit in totalitate in bucataria Sardin. Ne aprovizionam in functie de sezonalitate cu peste salbatic, fructe de mare de captura si legume proaspete de cea mai buna calitate atat de la producatori straini cat si de la producatorii romani care respecta acelasi etos pe care il promovam si noi. Gatim responsabil cu ingrediente de provenienta controlata si protejata.