EVOLUTION DENT
Str. Anton Pann, Nr. 4, Bucuresti
2 pareri

EVOLUTION DENT
Str. Anton Pann, Nr. 4, Bucuresti
2 parere
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


O echipă în continuă dezvoltare profesională, pentru a pune la dispoziție pacienților ultimele tehnologii și tehnici de tratament. Am pornit la drum în 2018, ca un start-up cu speranțe mari și ambiții nobile: să facem serviciile stomatologice de top cât mai accesibile financiar. Pacienții ne-au dăruit repede încrederea lor, iar într-un timp scurt, cu o echipă excepțională de medici, tehnicieni, specialiști, am dezvoltat protocoale de tratament complexe, complete, eficiente! La Evolution Dent se tratează prieteni și chiar familii întregi, ceea ce ne confirmă că țelul nostru a fost atins.

Echipa Evolution Dent are specialiști pentru orice ramură stomatologică. Suntem o clinică full-service, echipată la standarde înalte și punem la dispoziție servicii de: profilaxie, estetică dentară, ortodonție, chirurgie, parodontologie, endodonție, odontologie, protetică dentară. Colaborarea interdisciplinară excelentă duce întotdeauna la rezultate mulțumitoare pentru pacienții noștri. Funcționăm întotdeauna sub imperiul devizei „fără durere", așa că frica de stomatolog se risipește odată ce ne pășești pragul!

2 pareri

5
2
Laura Mitan
09 Apr 2022
Recomand Evolution Dent prin prisma preturilor, dar mai ales pentru calitate. Reducerea de 10% cu cardul Guerilla e binevenita în situații din astea. :)
Trandafirescu Cristian
30 Aug 2021
Recomand cu incredere! Servicii de calitate, personal amabil si preturi bune.