ORTODENT
Str. Petofi Sandor, Nr. 4, Bucuresti

ORTODENT
Str. Petofi Sandor, Nr. 4, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


In perioada 27 februarie – 9 aprilie 2023, inclusiv, nu se va acorda cash-Back-ul de 10%! Ortodent, au activa o campanie de reduceri. #EmbraceTheBraces

Noi suntem Ortodent și avem grijă de zâmbetul tău!

În tot ceea ce facem, ne ghidăm după un principiu esențial, dinții tăi trebuie să fie drepți și zâmbetul frumos, dar cel mai important este ca mușcătura ta să fie funcțională. Așa avem noi grijă de sănătatea zâmbetului tău.

Dr. Emilia Milicin a înființat Ortodent în 2005 cu gândul să aducă în România servicii și tratamente ortodontice la cele mai înalte standarde mondiale. Astăzi, avem 7 scaune de lucru, metode de tratament moderne, performante și personalizate, experiența echipei fiind certificată de miile de zâmbete create.

Suntem prima clinică din România care o introdus sistemul SureSmile în 2013, o tehnologie digitală revoluționară care ne ajută să îți oferim cel mai precis și personalizat tratament, într-un timp redus cu 25-30% față de cele clasice.

Astfel, la Ortodent, toate tratamentele sunt personalizate, în funcție de nevoile fiecăruia. Și avem grijă să cunoști planul de acțiune, dar și costul pentru întregul plan de tratament, încă de dinainte să îl începi.