SKIN MEDSPA
Str. Brasov, Nr. 25, Incinta Centrului Comercial, Bucuresti
1 parere

SKIN MEDSPA
Str. Brasov, Nr. 25, Incinta Centrului Comercial, Bucuresti
1 parere

Procedurile din categoriile Dermatologie & Injectari nu fac parte din promotie. Serviciile medicale si serviciile achizitionate online nu sint eligibile.

La SKiN MedSpa credem cu tărie că frumusețea adevărată vine din interior. De aceea, suntem aici pentru tine, pentru a te face să arăți cel puțin la fel de bine pe cât te simți în interior, indiferent de vârstă. Dispunem de tehnologii de ultimă generație, aprobate FDA și oferim tratamente faciale, corporale, tratamente dermatologice și de medicină estetică folosite la cele mai prestigioase clinici din lume, care dau într-adevăr rezultatele la care visezi!
Uită de complexele cauzate de probleme mici și mari: ten încărcat, pori dilatați, riduri superficiale și profunde, pete pigmentare, cuperoză, acnee, cearcăne, cicatrici, ten obosit și îmbătrânit, bărbie dublă, celulită, grăsime încăpățânată, păr nedorit, buze subțiri, grăsime abdominală, vergeturi, foliculită și multe altele! Există soluții avansate pentru a preveni și a trata orice problemă, mai bine, mai facil și mai repede decât crezi!
Mai mult decât orice, la SKiN MedSpa îți oferim gijă, atenție și un plan personalizat, care să ți se potrivească ȚIE și obiectivelor tale! Avem grijă și de bugetul tău, deoarece ne plac prieteniile lungi, de durată. De aceea, îți venim în întâmpinare cu oferte permanente și un raport calitate-preț excelent. Te așteptăm cu drag!

1 parere

5
1
Radu Adina
22 Aug 2020
După câteva experiențe eșuate în alte centre, mă declar mulțumită de serviciile de la SKiN MedSpa! Au echipamente foarte bune, folosesc numai produse de calitate, locația este amenajată frumos și este foarte foarte curată. Am început cu epilarea definitivă laser iar apoi am făcut diverse pachete de remodelare corporală (criolipoliza, radiofrecvența lor - Venus Legacy, LPG Cellu M6). M-am dus reticentă, din cauza prețurilor foarte mici. Serviciile au fost însă impecabile. Mi s-a explicat clar ce pot obține, în cât timp, nu m-am simțit păcălită dimpotrivă, abordarea lor a fost „facem întâi o zonă și, dacă sunteți mulțumită, continuăm cu restul zonelor”. Sunt mamă iar timpul meu e mereu insuficient. Chiar dacă locuiesc destul de departe de ei, merg duminica, e liber prin oraș, nu trebuie sa îmi fac grijă pentru locurile de parcare, îmi las mașina la spălat cât stau la ei iar la plecare îmi fac și cumpărăturile în supermarketul de alături.