AURUM NOBLE HONEY
2 pareri

AURUM NOBLE HONEY
2 parere
Avem un vis.
Pentru copiii nostri si ai vostri. Pentru noi si pentru voi. Sa facem o marca de succes dintr-un produs Romanesc de succes.
Sa luam ce este mai bun de la natura si sa il modelam pentru prezent si viitor. Asa am creat Aurum Noble Honey – Romanian Treasure.
Mixurile Aurum sunt create din miere pura Romaneasca si produse pe baza de miere, din ingrediente 100% naturale.
Mierea Aurum, produsa 100 % in Romania, este selectata de specialistii nostri, pe baza unor criterii stricte de calitate si igiena.
Politica noastra este de a selecta miere cu un raport fructoza/glucoza cat mai mare, o miere superioara din punct de vedere nutritiv si cu un gust deosebit.
Tehnologia folosita este automatizata, astfel incat permite ca procesul de omogenizare si imbuteliere sa fie perfect controlat, produsul final pastrand intreaga bogatie pe care harnicele albine ne-o daruiesc.
Laboratorul de analize propriu asigura atat igiena si securitatea alimentara, cat si mentinerea proprietatilor nutritive ale produselor Aurum.
Mierea noastra provine de la apicultori traditionali, cu adevarat priceputi in a fauri un produs de calitate, curat, sanatos, autentic.
Povestea noastra incepe in 2008, cand doctorul Vicentiu Gavanescu a decis sa construiasca o facilitate moderna de imbuteliere a mierii. Studiile au fost efectuate pe modele similare din SUA, Israel si Japonia, pe baza carora a luat nastere proiectul nostru, in lunca Dunarii, in mijlocul naturii, departe de vuietul oraselor.
Experienta de peste 50 de ani, in domeniul medical, a imprimat o trasatura definitorie a locatiei noastre: curatenia. A Locului, a Oamenilor, a Produsului.
In 2018, echipa a fost completata de cei tineri si curajosi, care au adus conceptul de produs modern, potrivit cerintelor din piata actuala de consum – Sanatos, Complex, Inovativ.

2 pareri

5
2
Manuel Drugulescu
17 Dec 2020
excelente
D Dragos
05 Aug 2020
Dulcele incredibil. Cică și slăbește, mă apuc de o cură 😇