RAWCKERS

RAWCKERS

Cum adică brawnză fără lapte?

Cum adică brawnză fără lapte?
BRAWNZĂ produsă fără șiretlicuri, din caju relaxat, crescut cu blândețe.

Mânați de curiozitate și creativitate, Marisha și Ștefan au pornit peste mări și țări să culeagă informații despre alimentația sănătoasă. Astfel, au descoperit că gustul de brânză poate fi regăsit în nucile fermentate de caju și migdale. Dupa doi ani de teste zilnice, cei doi au reușit să deschidă prima fabrică de brawnză din România.
Produsele Rawckers sunt născute din meșteșugul sufletului, create artizanal, cu grijă și dedicare, din condimente, nuci de caju și migdale ecologice! Alternativele sănătoase și gustoase la brânza tradițională se găsesc sub formă de brawnză maturată, cremă de brawnză, unt de caju și brawnză proaspătă. Ideale pentru consumul întregii familii, ele având un conținut redus de sare, fără pic de conservanți, coloranți, urme de gluten sau colesterol.
Rawckers a devenit o călătorie în jurul lumii, cu peste 15 produse ce alintă papilele gustative ale iubitorilor se sănătate și foarte des ale copiilor cu intoleranță la lactoză. Printre cele mai iubite sunt brawnzeturile cu ierburi italiene, condimente africane, mediteraneene, boia afumată, turmeric sau ardei iute.
Pe lângă echilibrul dintre sănatate și gust bun, brandul Rawckers este cu precădere „verde”, respectând natura și contribuind la lupta cu încălzirea globală. Îmbrăcate în hăinuțe reciclate, brawnzicile militează pentru o economie circulară, reducerea poluării și a risipei alimentare, menținând curățenia mediului înconjurător.