SUNDAY BITES

SUNDAY BITES
Am creat Sunday bites cu un singur gând: să facem unturi din oleaginoase, 100% naturale.
Toate mixurile sunt fără zahăr, fără sare, fără conservanți, fără alte uleiuri adăugate și fără grăsimi hidrogenate. Facem unturile din arahide, nuci ori semințe și nimic mai mult. De aceea, produsele Sunday bites sunt o sursă bogată de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine, minerale, antioxidanți și fibre, dar sunt și combinația ideală între nutritiv și delicios.
• Dacă ai gustat până acum doar unt de arahide, află că producem șase sortimente, toate din ingrediente naturale, vegane și fără gluten:
• unt de arahide fin, cremos, ușor de întins pe o felie de pâine proaspătă,
• unt de arahide crocant, cu bucățele crocante de arahide,
• unt de caju, din caju copt și atât,
• unt de migdale şi curmale, din migdale coapte și ușor îndulcit de aroma curmalelor,
• unt de alune de pădure cu miere, bun de savurat cu lingura direct din borcan,
• unt de alune de pădure, cu cacao şi curmale, varianta noastră de ciocolată tartinabilă sănătoasă.
• Unturile vin în borcane din sticlă reciclabilă cu sigiliu extern. Ne dorim ca ele să ajungă cât mai proaspete la voi și de aceea le producem în loturi mici și dese.
Pentru că nu adăugăm conservanți, termenul de valabilitate este de maximum 6 luni de la data producției.
Recomandăm păstrarea la frigider după deschidere.
• Suntem Anca și Alex și împreună am fondat Sunday bites pentru a-ți putea aduce o bucățică de weekend în orice moment al zilei. Începe-ți dimineața cu un mic dejun rapid și sănătos în care incluzi unul din unturile naturale pregătite de noi. Sunt făcute din arahide, nuci ori semințe și nimic mai mult. Fără conservanți, emulsificatori, sare, zahăr sau alte uleiuri adăugate. Pentru că suntem prietenoși cu mediul, le ambalăm în borcane de sticlă pe care le primim bucuroși înapoi pentru reciclare.
Avem și câteva recomandări delicioase pentru tine: biscuiți de casă cu unt de arahide crocant, smoothie cu unt de migdale și curmale, delicioasa noastră variantă sănătoasă de ciocolată tartinabilă – unt de alune de pădure cu cacao și curmale întins pe o felie de pâine prăjită și deasupra poți adăuga câteva felii de căpșuni; un bol cu cereale, budincă de chia, fulgi de cocos, feliuțe de banane și 2 linguri de unt de caju sau unt de alune de pădure și miere savurat cu lingurița direct din borcan! Poftă bună!