VIATA-ALTFEL.RO

VIATA-ALTFEL.RO

Viata Altfel

www.viata-altfel.ro este un magazin online, creat și susținut ca o afacere de familie – un corporatist și un antreprenoare, Luci și Judit.

Mai mult decât un magazin online, Viața Altfel este o inițiativă prin intermediul shop-ului prin care ne dorim să promovăm o viață trăită cu conștientizare și compasiune, consumând responsabil și în armonie cu natura și comunitatea. Este o poveste faină de viață, pe care o transpunem în acest magazin pentru a inspira și facilita experimentarea unei vieți trăite altfel, pentru cei care ne trec pragul virtual.

Am ales să creăm un spațiu de magazin cu produse "altfel" în arii diverse ale vieții. Alimente, cosmetice, remedii naturale, aromaterapie, produse pentru copii, mămici și casă – toate din materiale și ingrediente cât mai organice si naturale. Dar și produse, accesorii și programe care să creeze contextul pt conștientizare: yoga, mindfulness, programe de well-being, produse ale terapeuților sau producătorilor locali care contribuie la sănătatea fizică, mentală si emoțională. La această categorie, am lansat chiar și gama proprie de produse pentru meditații și yoga: ASTEYA.

Pentru tine ce înseamnă o viață altfel? Vizitează-ne și spune-ne povestea sau nevoile tale “altfel”! www.viata-altfel.ro