Lerato.ro

Lerato.ro
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


LERATO este un magazin online de tehnologie, care iti aduce mai aproape solutii inteligente si optiuni smart prin care sa prelungesti durata de viata a dispozitivelor mobile, sa iti eficientizezi munca si sa castigi timp pentru tine si lucrurile care te pasioneaza cu adevarat.
Brandul LERATO se adapteaza la cele mai noi tendinte din piata si reprezinta imbinarea perfecta dintre tehnologie, aventura, utilitate si personalitate, astfel incat sa iti poti urma pasiunile fara nicio grija si sa fii mereu la curent cu toate noutatile in materie de gadget-uri si accesorii.
Este intotdeauna atent la nevoile consumatorilor, fiind un partener de incredere si un sustinator activ al stilului de viata sanatos, prin miscare si sport sub orice forma.
La LERATO urmarim tot ce este nou pe piata si promovam tehnologia fara limite. De asemenea:
Suntem mereu in cautare de solutii inteligente si de optiuni smart pentru un nou stil de viata
Le oferim clientilor nostri un portofoliu variat de produse, care include unele dintre cele mai cunoscute si de incredere brand-uri de accesorii si gadget-uri din lume, servicii de calitate si comunicare continua pe tot parcursul procesului de achizitie, dar si dupa finalizarea acestuia.
Le prezentam clientilor beneficiile clare ale produselor, pentru luarea unei decizii asumate.
Ne adaptam usor si rapid la tot ce este nou pe piata si tinem pasul cu tehnologia.