FARFETCH

FARFETCH

Discountul de 10% se aplică la cumpărături în valoare minimă de 262 de euro, incluzând costul transportului, și NU se aplică la următoarele branduri: Gucci, Fendi, Burberry, Prada, Miu Miu.

FARFETCH este principala platformă globală pentru luxul modern. Deschidem ușile către o lume a modei – piesele pe care nu le puteți găsi altundeva, cele mai complexe editări de la designerii preferați și articolele pe care ar trebui să le căutați în întreaga lume. În fiecare zi, FARFETCH editează 500 dintre cele mai noi piese de la peste 750 de buticuri și parteneri de marcă, oferind o experiență unică de cumpărături și acces la cea mai largă selecție de modă de lux pe o singură platformă.
FARFETCH reprezintă destinația absolută pentru frumusețea care depășește limitele. Fiecare pasionat de frumusețe este la doar o atingere distanță de uimitoarea noastră gamă atent selecționată de mărci emblematice, produse la modă, instrumente inovatoare, tendințe globale și editări de produse realizate de experți – totul într-un singur loc. Vă oferim o experiență unică a frumosului, la care se adaugă posibilitatea de acces la Colectivul nostru global FARFETCH Beauty Global de experți renumiți din această industrie și la comunitatea noastră interactivă FARFETCH Beauty Global de iubitori ai frumuseții care împărtășesc aceleași opinii.