HBEBE.ro

HBEBE.ro
Hbebe înseamnă haine personalizate pentru copii, fabricate în România, care sunt comode, moderne și perfecte de îmbrăcat zi de zi de către micuții activi și curioși, cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani.
În magazinul nostru online găsiți treninguri, geci, salopete și rochițe confecționate din bumbac moale și prietenos cu pielea copiilor. Hainele sunt inspirate de propria nostră familie, așa că sunt extrem de comfortabile și ușor de îmbrăcat
"Povestea Hbebe a început, poate cum era și firesc, de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2017. Căutam o alternativă pentru hainuțe de bună calitate, frumoase și practice pe care să le poarte fiul meu. Mi-am dat seama că este nevoie de produse fabricate în România care să ofere alternative părinților. Astfel s-a născut Hbebe - hainuțe numai bune pentru copiii pregătiți să descopere lumea. Pentru noi este importantă calitatea fără compromisuri care se reflectă atât în materialele alese, cât și în modul de execuție a fiecărui articol vestimentar. Avem zeci de modele originale și realizăm printuri unicat - toate astfel încât copiii noștri să petreacă zile cât mai frumoase și pline de bucurie", a precizat Flavia Hrițcu, fondatoarea Hbebe.
Printuri unicat, rezistente la toate provocările
Designul simplu, modern și funcțional al hăinuțelor Hbebe este completat de elemente pline de personalitate - printuri digitale, jucăușe, unicat realizate direct în țesătură prin tehnica DTG (Direct to Garment). Pentru siguranța copiilor, folosim cerneluri pe bază de apă, ecologice și elastice. Hăinuțele devin astfel speciale - cu printuri personalizate rezistente la uzură și spălări repetate.
Imaginația nu are limite când vine vorba despre copilărie. De aceea, punem la dispoziție zeci de modele originale care celebrează bucuria de a fi copil.
Îți urăm bun-venit în universul Hbebe și te invităm în magazin!