Farmacia de Detergent
online, Alba Iulia

Farmacia de Detergent
online, Alba Iulia

Cea mai sinceră marcă de detergent din România

Vrem să fim cea mai sinceră marcă de detergent din România și misiunea noastră este să îngrijim hainele tuturor Românilor cu detergentul perfect la prețul corect.

De ce? Pentru că detergentul nostru este rezultatul anilor de dedicare, cu pasiune, în care am încercat să găsim cea mai bună rețetă de detergent posibilă pentru familiile noastre, în care am făcut teste peste teste ca să găsim detergentul lichid perfect pentru curățarea rufelor, parfumarea acestora și întreținerea fibrei, dar mereu cu gândul la sănătatea noastră și a mediului înconjurător și iată-ne aici!

Bicarbonat de Sodiu în loc de Clor.

Ne-am pus întrebarea de cum putem să facem cel mai bun detergent pentru familiile noastre. Am simțit nevoia de a înlocui Clorul din detergent ca element de igienizare. Am căutat un alt ingredient care să fie cel puțin la fel de eficient, însă mai prietenos cu organismul uman și mediul înconjurător. Inspirați de înaintașii noștri, ne-am orientat spre Bicarbonatul de Sodiu. Nu am putut rămâne indiferenți la multitudinea de întrebuințări și beneficii ale acestui ingredient aproape miraculos.

Povestea Farmaciei de Detergent.

Această poveste de antreprenoriat pur românesc începe cu un cuplu de tineri întorși în țară după o lungă ședere în Italia, unde au ajuns în căutarea unei vieți mai bune. Cu o dorință arzătoare de a construi ceva, în țara lor, în România, cu banii agonisiți și cunoștințele dobândite în ani și ani de muncă în afara țării, Ramona și Laurențiu Ungureanu pornesc o fabrică de detergent în orașul natal, Băilești. Însă, de aici începe greul. Este nevoie de câțiva ani de zile de muncă și încercări pentru a găsi rețeta ideală. Odată găsită această rețetă , deși produsul este extraordinar, magazinele nu le oferă posibilitatea unui câștig corect și acest lucru îi descurajează.

Ramona vede povestea lui Ilie Pană și a Laboratorului de Șosete. Îl contactează pentru a împărtăși idei prin care să pună pe roate afacerea cu detergentul. Ilie întreabă dacă nu cumva vor să livreze detergentul din fabrică direct către Români. Ramona, cu toate ca își dorea, nu crede că acest lucru poate funcționa în cazul detergentului, din cauza greutății mari a acestuia. Însă cu sistemul și ideile de marketing ale lui Ilie, alături de detergentul familiei Ungureanu, se naște Farmacia de Detergent. Se dovedește că punând împreună toate ideile și experiența noastră facem echipa perfectă. Îmbunătățim rețeta de detergent existentă, inventăm culori moderne, creăm două parfumuri extraordinare. Iată-ne servind clienții noștri direct și bucurându-ne enorm de șansa de a auzi fiecare părere, sfat și chiar și critică.