MAGAZINULDEBRAZI.RO
Bd. Voluntari, Nr, 78, Voluntari, Bucuresti

MAGAZINULDEBRAZI.RO
Bd. Voluntari, Nr, 78, Voluntari, Bucuresti

SILVA GROUP ROMANIA® Magazinuldebrazi.ro - Bucuria Crăciunului in casa ta ! ® Reducerea de 10% se aplica si la punctele de vanzare!

Silva Group România a luat ființă în anul 2007, ca urmare a cererii tot mai mari de pomi de Crăciun de bună calitate și a incapacității jucătorilor de pe piață în a satisface această cerere la un preț decent și în condiții civilizate.
Brazii comercializați provin din plantații private (UE), special create pentru comercializarea acestui produs specific Sărbătorilor de iarna. Milităm aprig pentru salvarea Fondului Forestier Național.
Silva Group România este marcă înregistrată OSIM.
Bazându-ne pe experiența de peste 30 de ani a partenerilor noștri în producerea și creșterea pomilor de Crăciun și a arbuștilor ornamentali, am reușit ca într-un timp relativ scurt de la înființare să dobândim notorietatea și recunoașterea ca fiind un partener puternic pe plan național.
Tocmai pentru a înlesni cumpărătorului final accesul la un brad de Crăciun de calitate, la prețul corect, începând cu anul 2009, am lansat o platformă online destinată comercializării pomilor și accesoriilor de Crăciun.
Magazinuldebrazi.ro® – este mai mult decât un magazin online cu pomi de Crăciun, este un susținător al împodobirii pomilor de Crăciun naturali, crescuți exclusiv în acest scop în pepiniere din Europa, în defavoarea celor artificiali. Aveți la dispoziție o gamă variată de pomi de Crăciun, tăiați sau cu rădăcină, precum și accesorii corespunzătoare.
Magazinuldebrazi.ro – Bucuria Crăciunului în casa ta ! este marca înregistrată OSIM M202100620