PLANIKA.RO

PLANIKA.RO
Pentru a fi considerata de lux, o amenajare trebuie sa cuprinda elemente deosebite, atat din punct de vedere al formei, cat si al materialelor utilizate. Am inteles din timp ca Designul, Calitatea si Durabilitatea sunt secretele succesului, iar asta ne-a determinat sa devenim lideri pe piata de seminee cu bioetanol din Romania.

Din dorinta de a crea un univers armonios – care sa imbine luxul si confortul – si imbratisand totodata conceptul ecofriendly, am adus in Romania Semineele Lux Planika Inteligent Fires. Astazi iti oferim cele mai avansate si moderne seminee de lux, bucurandu-ne de formula ideala prin care ne adresam arhitectilor, designerilor de interior si dezvoltatori imobiliari.

Semineele functioneaza pe baza de bioetanol Fanola, asigurand un proces de ardere curat fara fum, fara miros, fara cenusa. Astfel, semineele nu vor avea nevoie de horn sau de un loc special amenajat, oferind posibilitati nelimitate de amenajare si cel mai sigur tip de foc.

Fiecare dintre solutiile oferite se bazeaza pe caracteristici automate, design unic si foc natural. Misiunea noastră este sa asiguram un confort ridicat si, in acelasi timp, siguranta deplina, fara sa uitam sa fim romantici, macar din cand in cand.