VENIM.RO

VENIM.RO
Venim.ro este un magazin online exclusivist cu produse alimentare si de intretinere casa 100% organice si produse pentru copii si parinti 100% ECO si sustenabile. Magazinul a fost creat din pasiunea pentru produse inovatoare și pentru a promova un stil de viata sanatos si sustenabil.

Ne dorim sa venim in intampinarea consumatorului roman cu o varietate de produse de inalta calitate, produse cu atentie si grija in diferite tari din UE, de catre companii locale, unde calitatea, inovatia, sustenabilitatea si satisfactia clientilor sunt valorile de baza!

Venim.ro este locul in care promovam o diversitate de produse, de calitate, inovatoare și sustenabile. Exista o mare varietate de produse:
• alimente 100% organice – o gama larga de granola coapta si musli, gama de produse din faina de spelta, gama de produse cu 0 zahar, o gama larga de ciocolata 100% organica de la renumita fabrica de ciocolata organica Zotter cu istorie de 30 de ani, gama de sosuri 100%organice, gama de pudre proteice 100% organice FARA NICI UN ADITIV
• jucarii eco, sustenabile si inovatoare
• detergenti 100% organici
• accessorii de bucatarie din materiale eco.

Venim.ro este locul in care poți avea acces usor la produse necunoscute, de calitate premium, care iti pot schimba viata in bine.
Vei simti diferenta incercand produsele Venim.ro!

Valorile noastre:
- aducerea de produse de calitate superioara pe piata romaneasca
- procesul de productie sustenabil
- ingrediente in produse 100% organice
- materia prima pentru jucarii sau accesorii doar eco sau organic
- calitatea mai presus de cantitate
- confort mai presus de preț


Misiunea noastra
Sa venim in intampinarea consumatorului roman cu o varietate de produse de inalta calitate, produse cu atentie si grija in diferite tari din UE, de catre companii locale, unde calitatea, inovatia, sustenabilitatea si satisfactia clientilor sunt valorile de baza!

Venim.ro este locul in care promovam o diversitate de produse, de calitate, inovatoare și sustenabile. Exista o mare varietate de produse, de la alimente organice , o gama larga de ciocolata bio de la renumita fabrica de ciocolata organica Zotter, jucarii sustenabile si inovatoare, detergenti bio si accessorii de bucatarie din materiale eco.

Venim.ro este locul în care poți avea acces usor la produse necunoscute, de calitate premium, care iti pot schimba viata in bine.
Vei simti diferenta incercand produsele Venim.ro!