certSIGN

certSIGN

certSIGN este producator de solutii criptografice si prestator de servicii de incredere conform Regulamentului eIDAS, servicii de identitate digitala, arhivare fizica și electronica si servicii de securitate cibernetica, dezvoltate in Romania.

Serviciile oferite de certSIGN pe care le poți achiziționa cu reducere de pe www.shop.certsign.ro :

Semnătură electronică - Cu ajutorul semnăturii electronice calificate pe token sau în cloud poţi semna uşor şi rapid, cu valoare legală, orice document, aceasta fiind exclusiv sub controlul tău.

Certificate SSL - Una dintre cele mai importante componente ale tranzacțiilor online este crearea unui mediu de încredere în care clienții potențiali se simt în siguranță pentru efectuarea de tranzacții. Certificatele calificate pentru autentificarea site-urilor web SSL creează o bază de încredere prin stabilirea unei conexiuni securizate.

Sigiliul electronic - Sigiliul electronic este noul instrument de semnătură pentru persoanele juridice. Folosind sigiliul electronic, o persoană juridică se protejează împotriva riscului ca un document emis de aceasta să fie falsificat/modificat de altcineva.

Servicii de securitate cibernetică - În contextul digitalizării continue a activităţii companiilor, amenințările cibernetice asupra informațiilor cresc. certSIGN oferă o gamă completă de soluții şi servicii care acoperă atât securitatea datelor (securitatea organizaţiei, desktop şi mobile), cât şi zona de servicii CSIRT (servicii de management al securităţii, proactive şi reactive).

Arhivare - certARCHIVE by certSIGN oferă servicii și soluții complete pentru arhivarea fizică și electronică a documentelor, cu respectarea tuturor prevederilor legale.

IMPORTANT! Achiziţia online a produselor Kit semnătură electronică cu certificat calificat (pe token) şi Semnătură electronică la distanţă (în cloud) se realizează pe platformele dedicate certSIGN, ulterior realizării procesului de identificare video, platforme spre care veţi fi redirecţionaţi din paginile specifice shop.certsign.ro.

Video Certsign

video