NOD MAKERSPACE
Splaiul Unirii, Nr. 160, Bucuresti

NOD MAKERSPACE
Splaiul Unirii, Nr. 160, Bucuresti
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


La Nod găsești spații de co-working, makerspace, ateliere de lemn & metal, studio-uri private, spații de întâlniri și evenimente, un nap room pentru pauze, și MATER, prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est. Toate astea la numai 7 minute de stația de metrou Timpuri Noi.
Oamenii care au biroul sau studio-ul aici activează în domenii diferite: design de obiect, IT, tech, arhitectură, pictură, sculptură, branding, comunicare & PR, marketing, graphic design și multe altele. Lucrează împreună, fac schimb de idei și know-how într-un spațiu fresh & colorat.
Suntem în continuare dedicați, și mai mult acum, atât proiectelor de freelancing, cât și a celor născute în echipă, și continuam sa susținem colaborările pornite din schimburi de idei și discuții libere.
Pentru a veni în sprijinul celor care au trecut mai greu din punct de vedere economic, prin perioada aceasta de izolare, am lansat un program de co-working gratuit, pentru o perioadă de 2 luni, în Biblioteca de Materiale. Avem 18 locuri pe care vrem să le oferim celor care își doresc să facă parte din Comunitatea Nod și în același timp vor să contribuie, cu know-how-ul lor la întregirea și dezvoltarea comunității, fie că fac design grafic, branding sau IT. Dacă ați lucrat la proiecte cu care vă mândriți, locul vostru este aici cu noi! Completează formularul de înscriere și noi te sunăm să stabilim o întâlnire.