PRINTOTECA
Splaiul Unirii 243-245, Bucuresti

PRINTOTECA
Splaiul Unirii 243-245, Bucuresti
Un design bun merită un #printbun, de aceea Printoteca este partenerul de încredere pentru creativi, fie ei ilustratori, designeri, trupe locale sau start-up-uri.
Suntem un business responsabil, de aceea sustenabilitatea este una dintre prioritățile noastre. Folosim produse din bumbac organic sau mix-uri de bumbac cu materiale reciclate, cerneluri si materii prime cu un impact minim asupra mediului.
Fiindcă incurajam consumul responsabil avem scopul de a realiza produse de calitate care sa poarte amprenta creativității partenerilor noștri si vrem ca toți cei care le poarta sa se bucure de ele un timp îndelungat.
Respectăm nevoile colaboratorilor noștri, drept urmare am asociat producție servicii de print on demand si dropshipping. Vrem ca pe aceasta cale sa producem exact cat e nevoie, fara ca partenerii Printoteca sa simtă presiunea stocurilor sau a logisticii. Resursele pe care le oferim înseamnă timp castigat pe care artiștii îl pot aloca procesului creativ.
Ne găsiți la atelierul nostru din București, pe Printoteca.ro și la evenimentele la care ne duce T-Shirt Van, divizia noastră mobilă.