VELOTECA
Șos. Iancului, Nr. 94, Bucuresti

VELOTECA
Șos. Iancului, Nr. 94, Bucuresti
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


Magazinul Veloteca vinde ... de prin 2008: biciclete, trotinete, accesorii si echipamente de ciclism.
Mai nou, de prin 2018, vindem si echipamente outdoor (ski, snowboard, drumetie), incaltaminte de munte si sporturi montane (alergare), compresii, echipament de inot. Am extins gama de biciclete si trotinete electrice.
Vindem toata gama de suporturi auto pentru biciclete, ski, snow, cutii portbagaje si rastele pentru biciclete... si asiguram montaj.
Magazinul online este acum imbunatatit cu o platforma noua, compatibila cu telefoanele mobile ‘smart’ si cu o viteza de incarcare a sitului foarte buna.

In detaliu, sectiunile de echipamente si accesorii includ: pantofi sport si de alergare, ghete si bocanci de munte, imbracaminte din materiale tehnice pentru ciclism, ski si snowboard, echipament pentru camping si drumetii, ciorapi si compresii, ochelari, manusi, cagule, caciuli. Inclusiv imbracaminte de corp (primul strat) si de vant sau ploaie (al treilea strat) atat de necesare in outdoor. Avem si o selectie generoasa de suplimente nutritive pentru antrenamente, concursuri si recuperari. Gasesti lumini pentru biciclete, dar si lanterne frontale. Poti gasi la noi genti, coburi si rucscaci de ciclism, dar si modele urbane sau de drumetie.
Atelierul de intretinere si reparatii te asteapta zilnic cu incepere de la ora 10 dimineata, dar recomandam foarte serios sa iei in calcul programarea in avans. NU neglija faptul ca intre orele 14.00 - 15.00 avem pauza de pranz!
Te asteptam cu drag!
Totul pentru tine... de prin 2008!