FEYDOM MIHAI EMINESCU
Str. Mihai Eminescu, Nr.171, Bucuresti

FEYDOM MIHAI EMINESCU
Str. Mihai Eminescu, Nr.171, Bucuresti
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


Canapelele modulare FEYDOM sunt formate din module de șezut și de sprijin ce nu au sistem mecanic de prindere, ci se îmbină intre ele ca piesele de puzzle. Sunt foarte stabile și nu se deplasează între ele, astfel, sunt și mai rezistente comparativ cu sistemele mecanice ale canapelelor obișnuite.
Datorită modului de construcție al canapelelor, din lemn masiv cu strat dublu de spumă poliuretanică de o densitate deosebită și un strat din folie de silicon care conferă șezutului rezistență și durabilitate, acestea nu se deformează sub presiunea greutății. De asemenea țesătura (paletar țesături) este rezistentă și poate fi curățată foarte ușor cu un burete și soluție de curățat.
Am dezvoltat si aplicația Feydom Designer, în care vă puteți testa imaginația combinând și tranformând modulele din fiecare gamă de canapele modulare FEYDOM. Această aplicație poate fi descărcată din Play Store sau App Store.
Canapelele noastre sunt produse integral în Skopje, Macedonia, iar noi le primim lunar, în funcție de câte comenzi avem. Nu ținem stoc, așadar puteți configura și comanda canapeaua pe care o doriți și considerați că se potrivește perfect.
Pentru fiecare canapea vândută, plantăm un copac Paulownia. Deja avem o mini pădure unde sunt plantati 15000 de astfel de copaci.