ART&CRAFT DESIGN
Calea Bucureştilor, Nr. 224E, Bucuresti

ART&CRAFT DESIGN
Calea Bucureştilor, Nr. 224E, Bucuresti
Nu stim altii cum sunt, dar noi credem in mituri, mistere si basme. Dar, pentru ca am imbratisat simplitatea si autenticitatea, ne-am propus o misiune frumoasa - pastrarea traditiilor intr-o lume tot mai inclinata catre modern si privata de obiceiuri stravechi. Astfel, ne-am propus sa aducem in casele si amintirea clientilor nostri, o farama de nemurire, un colt de poveste, un fir de copilarie.
Colectiile Art & Craft cuprind obiecte autentic romanesti, handmade, realizate de mesteri populari. Ambalajele sunt inspirate din folclor si sunt create de designeri romani.
Iar pentru cei care sunt bine ancorati in modernitate, dar amatori de basme populare, colectiile inspirate din miturile romanesti sunt alegerea perfecta.Te invitam sa descoperi produsele Transylvania, Kisses from Transylvania, misterioasa colectie a lui Vladut, dar si Happy Traveller. Pentru ca vacanta sa fie perfecta, iar cadourile... pe placul tuturor!

Readucem in prim plan cadourile cu staif si vrem sa ramanem impreuna in timp, conectati la radacini, indiferent de schimbarile care apar, inevitabil, odata cu modernizarea. Pentru ca ne dorim ca, de fiecare data cand ne vizitezi, sa simti ca ai ajuns acasa.
Orice experienta autentic romaneasca incepe cu Art & Craft.
PS. Nu trebuie sa bati la usa, e mereu deschisa!