BIKE LAB
Str. Carpenului, Nr.3, Brasov

BIKE LAB
Str. Carpenului, Nr.3, Brasov
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Service si magazin de bicicleta in Brasov
Adu-ti aminte de momentul acela unic cand pedalezi singur, vremea este minunata, aerul este curat, planetele s-au aliniat, totul este perfect si, dintr-odata bicicleta ta a inceput sa scartaie. Nu este schimbatorul, nu este lantul - abia l-ai uns, este ceva in interior. Incerci sa pedalezi mai departe dar vremea nu mai este minunata, aerul nu mai este atat de curat, ceva s-a schimbat.
Te programezi a doua zi la service - iti iubesti bicicleta - te prezinti la ora programata, esti optimist, te intalnesti cu mecanicul si el cu zambetul pe buze, iti spune ca te intelege, ca "toate fac asa". In acel moment inima ti se rupe, nu poti accepta ca bicicleta ta e capabila de asemenea sunete, oare totul este pierdut?
Bineinteles ca nu, de asta am si infiintat laboratorul de biciclete in Brasov, pentru a avea grija ca marea ta iubire, bicicleta, sa mearga perfect, sa fie o completare a trupului tau. Noi te intelegem, tot ce vrem este ca ea, bicicleta, sa mearga impecabil.
Apropo, tot aici, la BikeLab Brasov, te putem ajuta si cu sfaturi in alegerea unei biciclete. Putem sa iti oferim accesorii si piese pentru bicicleta ta si mai ales putem sa iti aducem biciclete noi care sa iti vina ca o manusa (suntem parteneri Fist) sau ca un picior/maneca/guler/tricou/casca (suntem parteneri Endura Sport). Marcile de bicicleta pe care le putem aduce pentru tine sunt Drossiger si Genesis.
Ti-am spus, unde? Da, in Brasov, BikeLab Brasov!