PLAY HUT
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 60, Bucuresti

PLAY HUT
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 60, Bucuresti
PlayHut este o mică afacere de familie și a fost deschisă în luna decembrie 2019. Ne-am dorit să realizăm un altfel de loc de joacă, luminos, curat, aerisit, cu jucării de calitate și o cafenea cu cafea de specialitate pentru părinti integrată în spațiul de joacă. Știm, din experiență, că cei mici nu vor să stea undeva izolați de părinți, de aceea, la noi zona de cafenea se îmbină natural cu spațiul de joacă. Pe lângă cafea, avem și plăcinte delicioase, biscuiți, cornulețe cu magiun, sărățele, sandwich-uri, sucuri naturale, unele produse fiind fără zahăr.
Am constatat cât timp am stat acasă cu copiii cât este de greu mai ales pentru mame să socializeze, cât de ușor se instalează izolarea și singurătatea. De aceea am gândit PlayHut, ca un loc plăcut, unde părinții să poată respira câteva minute la o cafea sau ceai. De asemenea, pot citi o carte așezați comod pe un puf. Avem și cărți de parenting sau dezvoltare personală pentru adulți, pe lângă diverse cărti pentru copii :)
După redeschiderea post-Covid am pregătit o zonă exterioară, cu activități senzoriale pentru copii (joaca cu apă și nisip), tobogan și balansoar plus câteva canapele comode pentru părinți. Lucrăm să dezvoltăm și vânzarea la TO-GO, pentru cei care sunt in trecere prin zonă și își doresc o cafea bună sau un fresh proaspăt.
Am elaborat un set de reguli de prevenire a Covid19 pentru personalul și respectăm normele impuse teraselor. Avem spații generoase între mese, dezinfectam de mai multe ori pe zi mesele, scaunele și jucăriile.
Avem câteva principii de la care nu ne abatem:
- avem grijă față de mediu: încercăm să reducem la maxim risipa de ambalaje, avem cipici refolosibili, returnam sticlele și borcanele
- acordam importantă curățeniei: dezinfectăm des jucăriile și suprafețele și folosim lampa cu UV
- susținem comunitatea locală: majoritatea furnizorilor sunt afaceri locale, firme de familie, intreprinderi sociale sau mame care lucrează de acasă