COFFEECAT UNIVERSITATE
Bd. Regina Elisabeta, Nr. 9 , Bucuresti

COFFEECAT UNIVERSITATE
Bd. Regina Elisabeta, Nr. 9 , Bucuresti
CoffeeCat a luat naștere din dragoste pentru cafeaua proaspăt prăjită, grija față de mediu și animale.
Coffee with Cattitude!

CoffeeCat a luat naștere din dragoste pentru cafeaua proaspăt prăjită, grija față de mediu și animale. De ce asocierea de cuvinte între "Coffee" si "Cat"? Pentru că toată lumea iubește pisicile, dar mai ales, pentru că acestea sunt animale sofistiCate, care dezvoltă obiceiuri și tabieturi...exact ca iubitorii de cafea.
Și, știm că suntem altfel! Destul de îndrăzneți pentru o locație mică în centrul Bucureștiului, mai exact pe Blvd. Regina Elisabeta 9 și îndeajuns de artiști cât să facem dintr-un spațiu banal de 20mp, un refugiu într- o operă de artă.
Design-ul interior inspirat din Wabi Sabi, un concept estetic de origine japoneză, ne-a facut să îmbrățișăm imperfecțiunile și simplitatea locului și să aducem în trend elemente tangibile din natură, în cea mai pură formă ca: lemnul natur, metalul, argila, plantele naturale și...cafeaua de specialitate.
Practic, CoffeeCat este ideală pentru tine, pentru mine și pentru toți cei care iubesc cafeaua, natura și frumosul.
De ce suntem Paw-some?
Dacă până acum am ținut-o într-o poezie, înseamnă că-i de la mirosul cafelei proaspat prăjite, un blend perfect de 3 Origini (Brazilia, Nicaragua și Guatemala), servit într-un singur Huskee Cup.
Ce sunt Huskee Cups-urile?
Sunt ceștile noastre în care poți servi ceai, cafea sau cappuccino atât în interior, cât și pe terasă. Sofisticate și sustenabile, cestile Huskee sunt realizate din coji de cafea rămase în urma procesului de extragere a cafelei din arbore.
Pe langa meniul coffee, bazat în principiu pe shot-uri de espresso, CoffeeCat oferă o gamă largă de produse homemade, ideale pentru cei care preferă, pe lângă un Flat White și un sandwich cald sau un dulce.
Ce ne-am proPuss?
Ne-am propus să te facem să te simți purr-fect, să intri în vibe-ul nostru și să devenim fur-ends! Ne dorim să-ți facem cunoștință cu o nouă cafea de specialitate, pe care o poți savura într-o locație deosebită, un business bazat pe produse de calitate premium, prietenoase cu mediul înconjurător.