TEATRUL GODOT
Calea Rahovei 147-153, Bucuresti

TEATRUL GODOT
Calea Rahovei 147-153, Bucuresti

Discountul de 10% se aplica doar in restaurant.

Teatrul Godot este unul dintre puținele spații din oraș dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente. În fiecare seară vei putea întâlni pe scena noastră artiști tineri sau artiști mari, piese de teatru contemporan, concerte, spectacole de improvizație, proiecții de film și expoziții de pictură sau fotografie.
Am promovat mereu spectacolele independente și contemporane despre realitatea zilnică. Și asta nu doar 9 luni pe an, ci 365 de zile din an, pentru că noi nu închidem stagiunea. Considerăm că este nevoie de artă și frumos tot timpul. Mai ales în domeniul independent 😊
Actorii, muzicienii și artiștii plastici sunt cei mai buni prieteni ai noștri. Ei au găsit mereu un loc pe scena sau în spațiul nostru și au fost bine primiți și de public. Spațiul deschis și interactiv sparge peretele din fața scenei și permite publicului să fie implicat activ în spectacol. De asemenea, atmosfera este una cu atât mai relaxată cu cât se poate servi și o cină cu prietenii sau familia înainte spectacolului sau un pahar de vin pe tot parcursul reprezentației.
Pe lângă regizorii care au preferat mereu scena independentă pentru libertatea pe care o oferă, am preluat și încurajat și producțiile studenților care au terminat recent la facultăți de specialitate. Încurajăm textele contemporane, viziunile regizorale îndrăznețe, experimente și concepte tinere și fresh pentru teatrul din România.
Noua noastră locație de la Palatul Bragadiru oferă două spații de joc: unul în interior, iar altul în grădina palatului. Vă invităm astfel într-o locație ca-n basme în care promitem să scriem file de poveste împreună. Sperăm să ne împrietenim, să te întâlnim pe terasa noastră, dar și să auzim propunerile tale pentru proiectele la care te gândești de mult și nu știi cui să i le propui. 😊