COOPERATIVA MERCATO
Str. Gheorghe Demetriade, Nr. 6-10, Bucuresti

COOPERATIVA MERCATO
Str. Gheorghe Demetriade, Nr. 6-10, Bucuresti
Cand am creat Mercato, am mizat pe apetitul crescut al bucurestenilor pentru locuri noi, pentru food trucks, produse locale si craft beer, incercand sa adunam laolalta cat mai multe comunitati ale acestor producatori, acei oameni care merg in anumite locuri dupa berea artizanala preferata, dupa food truckul favorit, cauta produse bio de la producatori locali.
Mercato Kultur se va redeschide anul acesta într-o grădină urbană aflată în inima orașului, în zona Aviatorilor. Intitulat Mercato Kultur, proiectul derulat de către Grupul Kané creează un nou spațiu outdoor cultural, de food și de divertisment de calitate pentru bucureșteni.
Mercato Kultur este gândit ca un spațiu versatil, în întregime cashless (toate plățile se vor face cu cardul), ce îmbină o selecție apetisantă de food trucks și bere craft, atât locală cât și din Berlin, specialități coffee brew, farmers market de weekend ce vor reuni producători locali, concerte acustice și DJ sets, teatru pentru copii, pop-up shops și multe zone de relaxare.
În parteneriat cu teatrul Apollo 111, ARCEN și alți creatori de conținut, Mercato Kultur va oferi bucureștenilor conținut original pus în scena de cei mai talentati actori și muzicieni ai momentului. Totodată, prin colaborarea cu Institutul Cultural German Goethe, Mercato Kultur va facilita o incursiune în cultura și arta germană.
Mercato Kultur va fi deschis marti-duminica între orele 12.00-23.00, în perioada august-octombrie 2020 și este realizat împreună cu Mastercard și BCR, parteneri principali ai proiectului alături de Genesis Property, și cu susținerea HeidelbergCement, Glo, Pernod Ricard, Act for Tomorrow, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.
Mai multe detalii vor fi disponibile pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MercatoCB/.