HASHTAG PUB
Sos. Mihai Bravu, Nr. 32, Bucuresti

HASHTAG PUB
Sos. Mihai Bravu, Nr. 32, Bucuresti
PROPUNE UN
AVANPOST
Descarca aplicatia!


Simbolul # conturează cel mai bine conceptul ce îl vei regăsi în locaţie, mai precis o locaţie cu design relaxat, care să te încante din primul moment în care intri, dar care să lase loc socializării. – “Hashtag Pub – a way for people to start a conversation!”
Pasiunea pentru ceea ce facem pune baza viziunii noastre: respectul acordat clienţilor prin preparatele şi serviciile ce le oferim. Hashtag Pub este locul în care se construiesc experienţe plăcute alături de prieteni, familie, colegi, într-un mediu relaxat. Design-ul este unul primitor, cu puternice influenţe scandinave, dar şi cu un număr de elemente industriale ce completează destinaţia de pub. Şi pentru că la noi niciun anotimp nu este neglijat, pe timp friguros mereu vă vom întâmpina cu şemineul aprins, iar în lunile calde, grădina noastră va fi ascunzişul perfect pe care îl căutaţi. Nu îi neglijăm nici pe cei mici care se pot distra în voie, în zona special amenajată pentru ei.
Încă de la început oferim un concept full-service şi ne găsiţi de la 10 am, respectiv 11 am în weekend, până la miezul nopţii. Chiar dacă este vorba de un mic-dejun târziu, un prânz copios sau o cină lejeră, Hashtag este locul unde îţi doreşti să fii.
Meniul Hashtag este conceput să satisfacă o gama extinsă de preferinţe gastronomice şi să fie pregătit zilnic din produse de cea mai bună calitate. Oferim un meniu echilibrat, pe care îl modificăm de două ori pe an, încadrând ingredientele de sezon şi preparatele adaptate lunilor următoare.
Atmosfera relaxată, mâncarea excelentă, design-ul primitor şi service-ul prietenos fac din Hashtag Pub locul în care îţi doreşti să ieşi în Bucureşti!