KOVILTIR
Sos. Nordului, Nr. 102, Bucuresti

KOVILTIR
Sos. Nordului, Nr. 102, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


O oaza de relaxare in inima Parcului Herastrau.
Accesul catre gradina urbana se face prin intrarea in Parcul Herastrau din Soseaua Nordului, vis-à-vis de Market Nord, iar locatia este pe partea dreapta, inainte de a ajunge la Roata Mare.
Gradina noastra urbana se armonizeaza perfect cu parcul, atat prin design cat si prin concept. Deoarece natura este importanta pentru sanatatea noastra fizica si mentala, ne-am droit un loc care sa imbine frumusetea parcului cu confortul. Mobilierul realizat exclusiv din lemn si materiale reciclate. Podeaua este construita pe o fundatie de paleti din lemn, astfel incat integritatea naturii nu este daunata iar copacii si elementele parcului sunt protejate prin arhitectura terasei.
Avand o suprafata de 1200 mp, terasa Koviltir se remarca prin varietate de activitati ce pot fi intreprinse avand o scena ce poate sustine show-urile LIVE. Sistemul sunet L-Acoustic este perfect pentru evenimente musicale, dar si pretru prezentari audio-video. Pupitrul Dj-ului se afla intr-o zona centrala, in proximitatea barului fiind echipat complet.

Koviltir Urban Garden propune un program de evenimente si petreceri in fiecare zi din saptamana, astfel incercand sa raspundem cerintelor unui public cat mai divers:

- Daca e LUNI este Jazz de calitate cu artisti si trupe romani
- Serile de MARTI vor fi rezervate concertelor cu muzica LIVE cu artisti si truperomanesti
- MIERCURI sunt seri tematice cu entertainment si muzica mainstream
- Serile de JOI este adresata publicului de muzica electronica prin colaborarea cu Kristal Club in vederea organizarii de evenimente cu DJ locali si internationali
- VINERI seara programul are un concept de muzica live
- SAMBATA si DUMINICA sunt zile cu evenimente care sunt dedicate famiilor cu copii cand tematica evenimentelor are set-up de basm cu animatori si activitati pentru cei mici dar si pentru parintii care se vor relaxa pe terasa

Gradina noastra urbana functioneaza ca si terasa in restul timpului, fiind locul perfect pentru intalniri cu prietenii si relaxare.Terasa are si o zona de food pentru a integra perfect urbanul in natura si este compusa din 4 food truck-uri:

• BIBO BURGERS vine cu cei mai buni burger realizați numai din ingrediente fresh.
• PIZZA ROMANA aduce gustul autentic de pizza într-o varietate de rețete.
• ATELIER DE PASTE ne răsfață cu paste proaspete, realizate pe loc.
• CHOCO KEBAB este desertul perfect pentru un meniu complet.
dar si un bar special, VITAMINA BAR, care ofera o gama de freshuri, smoothie-uri si sucuri presate la rece, toate facute numai din fructe proaspete pentru un stil de viata sanatos.