DISTINCT BARBERSHOP CLUJ NAPOCA
Str. Virgil Fulicea, Nr. 2, Cluj Napoca
2 pareri

DISTINCT BARBERSHOP CLUJ NAPOCA
Str. Virgil Fulicea, Nr. 2, Cluj Napoca
2 parere
Barber City s-a născut din pasiunea pentru excelență în a construi look-uri personalizate. Conceptul pe care ți-l propunem este "Story-based looks", iar în esență reprezintă un echilibru între tendințe, tehnică și povestea persoanei care ne trece pragul.

Acest echilibru este temelia valorilor salonului nostru, pentru că înglobează pasiunea, performanța și conceptul de "continuous learning", dar totodată le rafinează trecându-le prin filtrul experienței, a studiului fizionomiilor, desăvârșindu-le apoi cu ingredientul secret: povestea ta. Astfel, conceptul "Story-based looks" promite să îți ofere de fiecare dată look-ul potrivit pentru tine, pentru povestea ta, pentru cine ești tu, mereu potrivit fizionomiei tale. Pe lângă acestea, îți oferă garanția și că imaginea ta va fi mereu la zi cu noile tendințe, însă printr-o manieră responsabilă și echilibrată.

Pentru poziția salonului am ales o zonă istorică a orașului, pe strada Virgil Fulicea nr. 2 și am început să construim un locșor care va deveni, sperăm că și alături de tine, un punct de relaxare unde regulile nu mai sunt la fel de importante iar grijile dispar cu orele. Un loc unde se simte prietenia în aer.
Sperăm să îți placă propunerea noastră și te invităm să ne descoperi atât online, printr-un like/follow paginilor noastre, dar mai ales offline, la o cafea și o vorbă bună. Poți urmări pagina noastră de Facebook sau Instagram pentru a fi la curent cu ce facem noi, însă, ți-am recomanda să ne treci pragul să ne cunoști pe bune, poate chiar astăzi. Ce spui?

2 pareri

5
2
Ovidiu Țampău
05 Jun 2021
Foarte buni in ceea ce fac !
Retegan George
03 Jul 2020
Great team!