DOMINIC BOUTIQUE CLOASTERF
Cloasterf, Nr. 20, Saschiz

DOMINIC BOUTIQUE CLOASTERF
Cloasterf, Nr. 20, Saschiz

Discountul de 10% se aplica doar la rezervarile facute direct la locatie.

a) Casa Mare :
1) Hochparter , Apartamentul Saxon Romantic , care are in compunere doua camere cu cate doua paturi single fiecare , deci 4 in total, o baie si o bucatarioara;pret actual , min 2 pers = 75 de euro / noapte si 22 de euro pentru fiecare oaspete in plus .
2) Mansarda, Apartamentul Dominic Attic, tot doua camere, intr-una exista un pat king size de fier forjat , iar in cealalta avem un pat single si o canapea extensibila de doua pers , si de asemenea o baie;preturile ar fi pentru min 2 pers = 75 de euro / noapte si 22 de euro pentru fiecare oaspete in plus.
b)Gardener's Cottage este un duplex care are la parter un mic living cu o chicineta si baie precum si o canapea extensibila de doua persoane iar la mansarda doua paturi single;preturile ar fi pentru min 2 pers = 70 de euro / noapte si 22 de euro pentru fiecare oaspete in plus.
c)Atelierul are un pat dublu plus o baie ( este cea mai mica dar si cea mai intima dintre casute);preturile ar fi pentru 1 pers = 46 de euro / noapte sau 60 de euro pentru doua persoane.
d)Little Barn are doua paturi single si cu o baie.preturile ar fi pentru 1 pers = 48 de euro / noapte sau 65 de euro pentru doua persoane.
Micul dejun ( 8 euro/ pers) si eventualele pranzuri sau cine organizate se vor servi in Bruno's Barn aflat in spatele curtii catre dealul cu livada de meri vechi.Toate preturile contin si TVA.