IBIS TIMISOARA CITY CENTER
Str. Circumvalațiunii, Nr. 8-10A, Timisoara

IBIS TIMISOARA CITY CENTER
Str. Circumvalațiunii, Nr. 8-10A, Timisoara
ibis Timisoara City Center este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timișoarei, lângă destinații atractive de afaceri, divertisment și shopping. Noul hotel economic de 200 de camere aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ ibis SQUARE. Noul ibis Timișoara City Center este un hub social vibrant, atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală. Hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor și întâmpină în deplină siguranță oaspeții și localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferințe și alte spații de lucru și relaxare.
ibis Timisoara City Center oferă 200 de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spațioase și paturi extrem de confortabile. Sweetbed™ by ibis este semnătura brandului și garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari și pufoase, pilotelor extrem de moi și saltelelor de înaltă tehnologie, care se adaptează corpului. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiștii tineri și familiile și oferă, de asemenea, 5 camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.
Charlie's Corner este noul concept de restaurant al hotelului, un loc informal și relaxat, unde oaspeții și localnicii pot savura o masă simplă, dar delicioasă. Charlie's Corner oferă un meniu bazat pe preparate grill ușoare, pe gustul oricui, completate de o selecție generoasă de beri artizanale, locale și internaționale. Barul Charlie's Corner este locul unde oamenii, muzica și vibrațiile cool se reunesc. Terasa exterioară încălzită dispune de 100 de locuri și este un spațiu sigur și agreabil pentru o cafea dimineața sau o bere artizanală seara.
Hotelul oferă un spațiu generos și flexibil dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de 4 săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanți sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitați. ibis Timișoara va oferi și o zonă multifuncțională de sport și relaxare, cu biliard, ping-pong și sală de gimnastică, precum și alte două săli de conferințe, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiază și de o parcare exterioară generoasă, de 90 de locuri.