THE PINES BOUTIQUE VILLA
Str. Cloșca, Nr. 44, Brașov, Brasov

THE PINES BOUTIQUE VILLA
Str. Cloșca, Nr. 44, Brașov, Brasov

Discountul de 10% se aplica doar la rezervarile facute direct la locatie.

The Pines este un mic boutique hotel, compus din șase unități de cazare (din care două apartamente și patru camere), situat foarte aproape de centrul orasului (aprox. 7 minute de mers cu masina), dar totodata, intr-o zona linistita ce ofera o priveliste minunata asupra padurilor din jur si asupra orasului. Fiecare camera are baie proprie, iar in apartamente exista doar o baie. Totul este nou, cu mult bun-gust, cu ambianță placuta, astfel incat, oricine ne trece pragul poate imbina utilul cu placutul.
Capacitatea maxima a vilei este de 20 de persoane, deci 18 persoane nu ar avea probleme de spatiu.
Spatiul comun poate fi utilizat oentru orice fel de discutii doriti sa intretineti dvs. Va putem ajuta cu video proiector + ecran de proiectie sau chiar un flipchart, daca solicitati.
Micul dejun este inclus in pretul de cazare si este diversificat, sub forma unui bufet suedez si acopera o paleta larga de gusturi si preferinte.
La cerere, va putem ajuta cu cafea, fresh-uri din fructe proaspete, ceaiuri. Prajiturile gustoase, facute in casa sunt din partea noastra.
Tot la cerere putem organiza si cina, sau poate fi comandata din oras, iar noi va putem ajuta cu tot ce aveti nevoie pentru a beneficia de tot confortul.
Ești mai aproape de pădure cu 5, 4, 3, 2... pași. Și ești mai aproape de casă decât te aștepți.
Te afli într-un mic hotel boutique din Brașov, pe Str. Cloșca nr. 44. O casă la marginea pădurii de pin, foarte aproape de centrul orașului și în apropierea drumului care duce la Poiana Brașov.
Pines Boutique Villa este o experiență diferită de ceea ce vă imaginați când vă gândiți la Brașov. Vrem să devenim „acasă" în timpul șederii cu noi.
Din camera ta, poți visa la o poveste din copilărie cu creaturi fantastice, pădure, libertate, fursecuri de vanilie și cine știe ce minune.
Ne plac și poveștile. În special cei cu copaci pereni înalți. În timpul iernii, ele strălucesc pline de zăpadă, în timpul verii filtrează soarele. Vedeți, avem un lucru important în comun