URSA MICĂ GLAMPING RESORT

URSA MICĂ GLAMPING RESORT
Ursa Mică Glamping Resort, unul dintre cele mai frumoase glampinguri din Europa și primul glamping din România deschis tot timpul anului, combină excelența în servicii cu confortul deplin și splendoarea munților Carpați.
Cuibărit între munți, la 1250m altitudine, pe o proprietate privată de 40.000mp, dar ușor accesibil, pe culoarul Rucăr-Bran, la porțile Transilvaniei, resortul propune o experiență exclusivista, multisenzorială, unică în inima naturii.
Situat între Regat și fostul Imperiu, în apropierea ultimelor păduri virgine din Europa și a Rezervației Piatra Craiului, între doi munți de legendă, Ursa Mică este locul perfect de unde să descoperi comorile ascunse ale României și să explorezi istoria, valorile culturale și gastronomice ale României.
Încă necontaminată de turism excesiv, zona in care ne aflam, la granita satelor Ciocanu, Sirnea rămâne o expresie a legăturii fundamentale dintre oameni, animale și munți.
Aici, poti avea parte de o vacanta relaxanta, in linistea satelor pitoresti si in cel mai curat aer de la munte, cu cea mai impresionanta si instagramabila priveliste a muntilor Carpati si locul de unde poti vedea noaptea constelatiile cu ochiul liber.
Soarele rasare dinspre Masivul Bucegi si apune in silueta dantelată a Pietrei Craiului. Noaptea, între cele doua masive, suntem doar noi și stelele.
Ai la dispozitie experiente de cazari deosebite pentru un somn deplin si linistitor si o conectare deplina cu natura si cu cei dragi: GlamTent complet echipat si incalzit cu soba pe lemne, situat pe o platforma de lemn sau bungalow premium, cu geam panoramic. Toate cazarile au terasa proprie cu priveliste impresionanta la muntii Piatra Craiului.
Restaurantul Panoramic cu arhitectura unica si priveliște impresionantă 360 grade la muntii Bucegi si Piatra Craiului, este o perla gastronomica intr-un decor idilic. Aici te vei bucura de o experienta culinara deosebita cu preparate de la ferme autorizate dar și de delicii internaționale reinterpretate, un bar premium si concerte sau evenimente in aer liber cum este cel de Perseide, totul pentru o experienta exclusivista.
Spectacolul naturii rulează permanent: poți opta oricând pentru o leneveală monumentală – pe terasa, la saună sau într-un ciubăr cu apă fierbinte.
Sau poti alege o vacanta activa cu activitati diverse practicate cu instructorii nostri autorizati: escalada, trekking si hiking, mountain- bike, electric bike, yoga, echitatie.
Ursa Mica este punctul ideal de plecare pentru excursii de o zi in jurul pasului Rucar- Bran, pentru vizitarea frumusetilor din Transilvania dar si vizite la evenimente culturale sau monumente istorice din zona Transilvaniei si a Pietrei Craiului.