emisiuni

Binili Învinge!

Luni-Vineri
14:00 - 16:00

Ora 14,00 este noul reper orar favorit al iubitorilor de muzică nouă. De muzică bună, muzica ta preferată. Alexandru vine în fiecare zi din timpul săptămânii cu cele mai relevante premiere muzicale de la noi și de la ei din țară, uneori chiar premiere mondiale în FM.

Informații proaspete legate de concertele și festivalurile la care trebuie să ajungi, audiții de albume în premieră și în exclusivitate, filmele, serialele, gadget-urile pe care nu ar trebui să le ratezi sau pe care ar trebui să le ocolești. Și discurile de vinyl pe care merită să pui acul. Condimentăm cu câte o provocare pentru ascultători, invitați din lumea artelor și exemple pozitive în care Binili chiar Învinge. Ne petrecem prânzul împreună într-o combinație perfectă de nou cu vintage.

Pe Alexandru Anghel l-a descoperit Bogdan Șerban, întâmplător, în urmă cu câțiva ani în timpul unui concurs: a recunoscut din prima, după primele zece secunde difuzate, o serie lungă de melodii Radio Guerrilla. L-a chemat la radio să-l cunoască și aici a rămas de atunci. A crescut frumos. Respiră muzică, inspiră muzică, trăiește muzică. Este muzică. Din această toamnă, Alexandru Anghel realizează una dintre cele mai importante emisiuni Radio Guerrilla, emisiunea-fanion „Binili Învinge!“.

 

 

Podcasturi

Binili Învinge! cu Alexandru Anghel - 20.12.2018

Binili Învinge! cu Alexandru Anghel - 19.12.2018

3 comentarii
  Carmen

  Buna, au fost ieri ( 5 iunie) invitati la Binile invinge cei de la o asociatie care au vorbit de un tur in Cotroceni pentru vineri ( 8 iunie) si sambata ( 9 iunie). Nu am retinut unde pot fi gasiti si unde se fac inscrierile. Ma puteti ajuta si info in acest sens? Cum se numeau, o adresa web sau instagram?
  Multumesc frumos,
  Carmen

   Alexandru Anghel
   Alexandru Anghel

   Salut,
   Vineri, sambata si duminica. Gasiti informatii pe pagina de Facebook a asociatiei, A.R.C.E.N. Nu este cu inscriere. Plimbare placuta!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
14:00 - 16:00