emisiuni

Guerrilla HUB

Luni-Vineri
11:00 - 13:00

Guerrilla HUB este o emisiune zilnică (luni-vineri) în programul Radio Guerrilla, între orele 10 și 13. Realizatorul ei, Sorin Badea, se axează pe informațiile din domeniul tehnologiei, invențiilor și creativității. Fiind o emisiune care „apasă pedala de accelerație“ după ce Guerrilla de Dimineață ți-a rotit cheia în contact, de-a lungul ei poți regăsi câteva informații locale ale stațiilor locale, în cadrul rubricii „Survol“, datele meteo, informații din trafic și atenționări. Idei de travel sau evenimente, lansări de carte, spectacole de teatru, filme BOX Office, premii la olimpiade sau premii la concursuri internaționale de științe. Mai mult, ultimele invenții și inovații tehnologice sunt prezentate în cadrul știrilor privind IOT (Internet Of Things), adică toate acele obiecte pe care le putem conecta la Internet și care sunt de interes pentru toți pasionații de știință. Guerrilla HUB este o emisiune care încearcă să îți livreze genul de informație care să-ți însoțească a doua, a treia sau a patra cană de cafea de la birou. Și, la cafea, vorbești. De aceea, o altă rubrică din program este Feedback Nation, dedicată ascultătorilor. În plus, tema emisiunii poate genera un comentariu care poate fi premiat cu o carte, un bilet la film, la un concert… You never know.

Ultimele inovații din ingineria medicală (adică acele dispozitive pe care le vrem cât mai performante, dar cât mai departe de noi) sunt prezentate de un inginer, în fiecare vineri, la rubrica „Trust her, she’s an engineer“.  În concluzie, gândește-te la emisiunea asta ca la un brunch informațional. E între mic dejun și prânz, informațiile sunt ca mici snacks-uri, muzica e Guerrilla și se râde desul de mult. Garantat. Badea râde foarte mult.

 

Podcasturi

Guerrilla HUB cu Sorin Badea - 04.09.2018

Guerrilla HUB cu Sorin Badea - 03.09.2018

7 comentarii
  Misu

  Am fost carnivor 31 de ani. Incearca sa fii vegan macar 3 luni, dupa care cred ca poti sa vorbesti despre vegani.
  Vegan de 9 luni. pace carnivorilor

  Liviu

  NB: In Secretul armei secrete””, logica folosirii armei era asta: “Avand in vedere ca Pamantul este patrat, tunul trebuie indereptat cu spatele la dusmani, ghiuleaua ocoleste Pamantul si loveste dusmanul din spate”. Zmeul a aflat si a indreptat si el tunurile cu spatele la dusmani, astfel incat combatanti erau nimiciti de propriile tunuri.

  Sorin

  Buna. Va ascult de la inceput de cand prezentati device-ul pentru cardiologie. Ce pot sa iti spun este acest tip de device a fost in Romania acum 2-3 ani. Am incercat vanzarea lui in reteaua medicala si a cazut toata afacerea. Am incercat cu doua aparate diferite. Unul din Spania si celalalt din Irlanda. Medisense din Irlanda a avut cel mai mare succes dar nu s-a vandut. Daca vrei iti pot psune mai mult despre aventura cu acest gen de aparate in cardiologie

  Florin

  Salutare. Foarte interesanta emisiunea ta. Ține-o tot asa

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
11:00 - 13:00