emisiuni

Guerrilla HUB

Luni-Vineri
10:00 - 13:00

Guerrilla HUB este o emisiune zilnică (luni-vineri) în programul Radio Guerrilla, între orele 10 și 13. Realizatorul ei, Sorin Badea, se axează pe informațiile din domeniul tehnologiei, invențiilor și creativității. Fiind o emisiune care „apasă pedala de accelerație“ după ce Guerrilla de Dimineață ți-a rotit cheia în contact, de-a lungul ei poți regăsi câteva informații locale ale stațiilor locale, în cadrul rubricii „Survol“, datele meteo, informații din trafic și atenționări. Idei de travel sau evenimente, lansări de carte, spectacole de teatru, filme BOX Office, premii la olimpiade sau premii la concursuri internaționale de științe. Mai mult, ultimele invenții și inovații tehnologice sunt prezentate în cadrul știrilor privind IOT (Internet Of Things), adică toate acele obiecte pe care le putem conecta la Internet și care sunt de interes pentru toți pasionații de știință. Guerrilla HUB este o emisiune care încearcă să îți livreze genul de informație care să-ți însoțească a doua, a treia sau a patra cană de cafea de la birou. Și, la cafea, vorbești. De aceea, o altă rubrică din program este Feedback Nation, dedicată ascultătorilor. În plus, tema emisiunii poate genera un comentariu care poate fi premiat cu o carte, un bilet la film, la un concert… You never know.

Ultimele inovații din ingineria medicală (adică acele dispozitive pe care le vrem cât mai performante, dar cât mai departe de noi) sunt prezentate de un inginer, în fiecare vineri, la rubrica „Trust her, she’s an engineer“.  În concluzie, gândește-te la emisiunea asta ca la un brunch informațional. E între mic dejun și prânz, informațiile sunt ca mici snacks-uri, muzica e Guerrilla și se râde desul de mult. Garantat. Badea râde foarte mult.

 

Podcasturi

Guerrilla HUB cu Sorin Badea - 03.10.2019

Guerrilla HUB Telekom #GAMECHANGERS cu Sorin Badea și Vasile Juncănariu - 03.10.2019

16 comentarii
  Misu

  Am fost carnivor 31 de ani. Incearca sa fii vegan macar 3 luni, dupa care cred ca poti sa vorbesti despre vegani.
  Vegan de 9 luni. pace carnivorilor

  Liviu

  NB: In Secretul armei secrete””, logica folosirii armei era asta: “Avand in vedere ca Pamantul este patrat, tunul trebuie indereptat cu spatele la dusmani, ghiuleaua ocoleste Pamantul si loveste dusmanul din spate”. Zmeul a aflat si a indreptat si el tunurile cu spatele la dusmani, astfel incat combatanti erau nimiciti de propriile tunuri.

  Sorin

  Buna. Va ascult de la inceput de cand prezentati device-ul pentru cardiologie. Ce pot sa iti spun este acest tip de device a fost in Romania acum 2-3 ani. Am incercat vanzarea lui in reteaua medicala si a cazut toata afacerea. Am incercat cu doua aparate diferite. Unul din Spania si celalalt din Irlanda. Medisense din Irlanda a avut cel mai mare succes dar nu s-a vandut. Daca vrei iti pot psune mai mult despre aventura cu acest gen de aparate in cardiologie

  Vlad

  Domnule Badea, cursurile la facultati sunt libere, mai ales la cele de stat

  andrei

  Salut Sorin

  Mesajul ptr. o noua selenizare: OOPS, we did it again!

  danoasa

  Sunt si in Romania foarte multi oameni de valoare printre care si cercetatori care impart cu placere cunostintele lor. La fel si in alte tari, bosorogi ursuzi care refuza comunicarea. De ce esti atat de pornit impotriva oamenilor de stiinta romani?

  Vlad Dumitrescu

  Vă rog foarte mult să publicați podcast-ul emisiunii din data de 20/06/2019. Mulțumesc!

  Valentin Dina

  O singura masa pe zi în majoritatea zilelor. Fara băuturi dulci și pâine. Mișcare cât mai multa.

  Ionut

  Cu tot respectul pentru pasiunea lui Sorin pentru inovatie si stiinta, dar se vede de la o posta ca nu are o formare tehnica…. Ceea ce poate fi uneori complicat pentru ca el este formator de opinie (are puterea microfonului). Nu prea isi da seama de multe ori despre ce spune pe post (ex: comentariile lui de acum doua zile legate de falimentul tehnologiei energetice actuale in vreo 20 de ani)…………..Dar deh, trebuia sa ia cineva stafeta de la Alexandru Mironov 🙂

  VladM

  Serial SF “love death and robots” de pe NetFlix incapand cu Zima Blue (revenirea la basic) pana la Suits (invazia unor specii necunoscute si ostile). Ce as vrea sa punctez este faptul ca nu trebuie sa ne gandim la univers/civilizatie de acolo doar dintr-o perspectiva. Poate fi altfel cu totul altfel de cat ne imaginam noi.
  Cu placere,

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
10:00 - 13:00