emisiuni

Războiul Sfârșitului Săptămânii

Iulian Tănase și Mitoș Micleușanu

Războiul Sfîrșitului Săptămînii este o emisiune creativă și informativă, de divertisment intelectual, care iese din tiparele comune ale emisiunilor de radio. Este realizată de Iulian Tănase (Județul Bacău) și Mitoș Micleușanu (Planeta Moldova), doi oameni de bine, cărora le lipsește aproape orice, în afară de umor.

Emisiunea a început în toamna lui 2005, ca show de seară, și a continuat în fiecare seară de duminică pînă în primăvara lui 2010, cînd realizatorii ei au uitat brusc că trebuie să meargă la serviciu. Și-au adus aminte cîteva luni mai tîrziu, cînd deja era prea tîrziu. În ianuarie 2012, RSS a revenit acasă, la Radio Guerrilla, sub forma unui matinal de weekend (sîmbătă-duminică, 8-12), și foarte bine a făcut.

După cum unii și-au deja seama, misiunea acestei emisiuni este provocarea rîsului cu orice preț sau chiar gratuit. Dincolo de anumite rubrici de succes, care sînt obligație profesională față de angajator și pe care realizatorii cel mai adesea uită să le facă, RSS tratează subiecte dintre cele mai diverse, de la totul la nimic, despre om, lume, viață, moarte și ultimele descoperiri ale cercetătorilor americani din România. RSS este spontană în măsura posibilităților, dar, în general, iese bine, nimeni nu se prinde că, de fapt, că realizatorii ei nu au mai nimic de spus.

Producător: Mădălina Ștefu (județul Galați)

 

Podcasturi

Războiul Sfârșitului Săptămânii cu Iulian Tănase și Mitoș Micleușanu - duminică, 23.06.2019

Războiul Sfârșitului Săptămânii cu Iulian Tănase și Mitoș Micleușanu - sâmbătă, 23.06.2019

13 comentarii
  Dan Mandiuc

  Fie că i-ai prins duminică seara, sau sâmbătă şi duminică dimineaţa, improrant este că i-ai prins. Iulian şi Mitoş trebuie prinşi neapărat şi mai ales ascultaţi – de plăcere. Acum şi cu Mădălina (on board).

  FILIP MARIANA

  Buna dimineata,
  imi puteti spune va rog, de ce nu aud la ora asta ” razboiul sfarsitului saptamanii ” ?
  Multumesc mult .

  bogdan

  Buna. Mai faceti emisiune ? de doua saptamani ascult un play list si cam atat….

  Carmen Finchilescu

  Neata! Cautati coveruri Abba cantate de Trio Express inainte de ‘89.
  Zi frumoasa!

  ada

  Madagasgar e raiul pe pamant pentru corupti, ca si Costa Rica. Pentru bastinasi este iad, fiindca Madagascar e cea mai saraca tara din lume. Oamenii traiesc intr-o saracie incredibila, mai rau ca in africa. Am vazut de curand un documentar despre aceasta tara, care a intrat in atentia publica dupa dezvaluirile panama papers. prin lmafia care o guverneaza are legaturi cu criminalitatea economica si din Costa Rica! ce coincidenta.

  ada

  tara a devenit aproape un pustiu, fiindca acolo creste un lemn de o calitate speciala ce este folosita mai ales in China la productia de mobila. Mafia lemnului din madagascar a golit padurile, provocand serioase schimbari climatice, care afecteaza viata populatiei si asa foarte, foarte sarace. In madagascar nu exista practic industrrie, alta decat cea care sustine turismul de lux, ca si in Seychelles si late paradisuri….deci Mazare s-a dus exact unde ii era locul, spre nefericirea bietilor bastinasi.

  Ivana

  De ce nu au aparut inca podcasturile din 12-13.05.2018? Le ascult cu drag in timpul saptamanii.
  Sunteti fcei mai tari.

  kilroy

  Dragilor, va ascult cu placere. Acum cativa ani nu va ascultam, dar, se pare ca m-am obisnuit cu voi, m-ati dresat, ati facut voodoo, nu stiu ce, dar a avut efect. Emisiunea e in contrast (constant) cu celelalte emisiuni de la Guerilla in care se face politica si asta e foarte bine. Va urez sa rezistati si va voi asculta cu placere, in continuare

  Bivolaru Mariana

  Felicitari si va multumesc mult pentru toate emisiunile pe care le faceti!
  Cea de azi, 17 iunie 2018, a fost extraordinara.
  Mult succes invitatului dv,Bogdan Ivanel.
  Mi-ar placea sa il invitati mai des la RSS.

  Va doresc mult succes si dumneavostra si la muuuuulte emisiuni RSS.
  Cu bine,
  Mariana Bivolaru

  Red

  Dacă scoți shaorme și ciubuce rămâne dor, dar nu-i doar al nostru, este și al lor albanezilor.

  Flavius

  Nu e fair ce prezentati vis-a-vis de intrizieri. Anul acesta am calatorit foarte mult cu Taromul. Nu am avut nici macar 1 cursa fara intirziere.
  De 2 ori am facut 2 zile de la Timisoara la Iasi.
  Si va pot da multe alte exemple de nesimtire fara limite pt cursele de Tarom.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău