emisiuni

Sinteza Zilei

Luni-Vineri
16:30 - 16:40

Sinteza Zilei este un radio-editorial care abordează în registru polemic cele mai aprinse teme ale actualității. De luni pînă vineri, Sinteza Zilei face inventarul evenimentelor interne și externe cu adevărat relevante, comentate de Sorin Faur cu sarcasm, incisivitate și intuiție antrenată. Ce nu auziți la Sinteza Zilei fie nu s-a întîmplat, fie s-a întîmplat degeaba.

 

11 comentarii
  costel

  buna ziua!
  mare parte din interventiile sub egida acestei emisiuni sunt “cu dedicatie”, deci mi se pare ca e o emisiune de care ne putem lipsi.
  multumesc!

   andrei

   buna ziua,
   pai lipsiti-va, dumneavoastra… pe ceilalti lasati-i sa decida cum cred ei… ca tot facem vorbire de democratie.
   #decit_va_salut!

  Dan

  Buna ziua,
  tare fain ar fi daca am putea gasi si podcasturile acestei emisiuni. Emisiunea mi se pare a fi o pastila de realitate care trebuie luata cu regularitate.

  numai bine!

  Dan

  Daniel

  Sunt dependent de aceasta emisiune; uneori sunt plecat prin tara si sunt in afara razei de acoperire si o ratez -> deci, vreau podcast

  bbk

  oare tonul asta nou de la Sinteza Zilei este determinat de pauza de emisie a postului, care a adus ceva “schimbari”?
  inainte de aceasta pauza, parca aceste comentarii erau ceva mai echilibrate, acum sunt clar impotriva justitiei.
  inainte era oficial SOV la conducere, acum este alticineva, neoficial, ce nu a fost identificat?

  poate ca sunt abuzuri in justitie, poate ca sunt legi si coduri ce trebuie corectate, insa trebuie sa vedem cine face aceste corectii, si cine pedespeste abuzurile. daca le corecteaza o gasca de parlamentari penali, atunci sigur rezultatele nu sunt cele bune, si in acest caz LCK este mai buna decat “prietenii” vostrii ce va dicteaza noul ton al emisiunii.

  pacat de postul asta de radio, si de cei ce lucreaza acolo cu inima, nu doar pentru “30 de arginti”

  Vasile

  probabil domnu faur are ceva de aparat. o reputatie, ceva. probabi l asa a fost mereu (marioneta), dar nu ne-am dat seama pt ca pe vremuri avea alt papusar (vantu). acum, el + dobro + mihaiu (directorii postului) au decis ca pt a rezista in piata, ar fi mai bine sa faca un pact cu dracnea. Astfel ca ei ii denigreaza pe toti cei care lupta impotriva penalilor de la putere, iar Guerrilla va supravietui . minimalizeaza fara scrupule tot ce inseamna proteste/protestatari impotriva penalilor din politica. Daca stiam ca se va ajunge la asa ceva, nu mai semnam petitia pentru Guerrilla. Ma bucura totusi faptul ca sunt foarte multi cei care si-au dat seama de directia in care a luat-o postul, astfel ca acum probabil cei trei cauta sa atraga ascultatori de zu. Pacat de toti ceilalti din acest post (din care ii exclud pe s. badea si gilda, doar pt prostie si obedienta fata de dobro) care isi respecta in primul rand conditia de oameni corecti si cinstiti – in frunte cu cei de la RSS.

   tomita

   rezonez cu acest punct de vedere, 100%; da, ar fi util sa existe podcasturile sintezei, ca probe la judecata istoriei 🙂 , care, nu ma
   indoiesc, se apropie 🙂

  Sorin

  O emisiune interesanta daca nu ar fi partinitoare. Parerile politice ale comentatorului sunt constant expuse si din pacate in directia “impusa” de Dobro si Mihaiu (pro PSD). Problemele pe care le-au avut cu sistemul judiciar isi spun cuvantul. Audienta creste doar pentru ca se transforma intr-un mainstream radio. In curand o sa vedem concursuri de genul “Nu-i asa ca ascultati Guerrilla (cu doi de r si doi de l)?”. Si mie imi pare rau ca numele meu a fost citit pe radio cand au pornit emisia.

  bogdan

  da, podcasturile ar ajuta mult pe cei care nu pot asculta fix in perioada live

  Laurentiu

  Ascultandu-l pe domnul Sorin Faur, aproape te umfla rasul cand citesti cele trei fraze de prezentare a emisiunii Sinteza Zilei…Sunt tentat sa cred ca dumnealui se inspira dintr-o alta sinteza si anume aceea cu 3. Domnul Faur este intr-o disonanta totala cu realitatea. Un “falsetist” cu prea multa ravna (!?) ale carui comentarii referitoare la justitie (si nu numai!) parasesc cu mult portativul bunelor intentii.

  George petrica

  Felicitari domnului Faur pentru emisiune! Putem asculta pe undeva si inregistrarile? Faceti tipul de continut pentru care as plati.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
16:30 - 16:40