Podcast #ROZ143 cu Anca Precup, Adina Cloșcaru și Carla-Maria Teaha

Marți, 14 decembrie, la #ROZ143, ultima ediție din 2021, am căutat să facem bine. Am profitat de ajunul sărbătorilor să împărtășim cu neascultătoarele Radio Guerrilla o poveste din magia căreia putem face și noi parte.

Povestea se numește “Operațiunea Zâmbet” și a început la debutul pandemiei, când Anca Precup, invitata Carlei Teaha, împreună cu 2 prietene, au aflat despre oamenii din jurul Bucureștiului care au mare nevoie de ajutor, familii sărace și peste 35 de bătrâni singuri.

Și uite așa, din martie 2020 și până acum, cu ajutorul altor oameni de bine, fetele au reușit să ofere peste 4000 de porții de mâncare caldă, au refăcut o casă, au dăruit rechizite, haine, mobilă, aparatură medicală, scaune cu rotile, medicamente; au făcut lună câteva curți și case, însă, cel mai important, spun ele, au stat de vorbă săptămânal cu câțiva dintre “bunicii României”.

În eterul feminin au intrat Anca și prietena și una dintre asociatele ei, Adina Cloșcaru, și am aflat de la ele cum ne putem implica și noi în “Operațiunea Zâmbet”, cum putem ajuta și noi ca magia Crăciunului să le calce pragul celor peste 150 de familii defavorizate pe care asociația le are acum în grijă. Și ne-am propus ca și în anul 2022 să ne facem câte o declarație de dragoste în fiecare zi, să avem grijă de noi însene dar și de cei din jur.

ROZ, emisiune prezentată de Farmacia Sensiblu, locul unde sănătatea întâlnește frumusețea.

Marti
19:00 - 21:00